Libnet.ro
UNICEF

19:15

Florian Bodog, fostul ministru al Sanatatii, a scapat de urmarirea penala

Antena3 Antena3,
Florian Bodog, fostul ministru al Sanatatii, a scapat de urmarirea penala

Fostul ministru al Sanatatii, Florian Bodog, scapa de urmarirea penala. Senatorii au respins cu 82 de voturi solicitarea DNA de incuviintare a inceperii urmarii penale fata de fostul ministru al. continuă pe Antena3

Plenul Senatului ar putea vota, luni, cererea DNA de urmarie penala a senatorului PSD Florian Bodog: Fostul ministru al Sanatatii este suspectat de abuz in serviciu si fals intelectual

Biroul permanent al Senatului ar putea include, luni, pe ordinea de zi a plenului, raportul Comisiei juridice privind solicitarea DNA de incuviintare a inceperii urmaririi penale in cazul senatorului PSD Florian.

Oficial: Florin Bodog ramane cu imunitate. Cererea DNA de incepere a urmaririi penale in cazul fostului ministru, respinsa de Senat Fostul ministru: Sunt un om politic integru - UPDATE

Senatorii au respins luni cererea DNA de incepere a urmaririi penale in cazul fostului ministru al Sanatatii Florian Bodog, acuzat de abuz in serviciu si fals intelectual. inaintea votului, fostul ministru al Sanatatii a sustinut, in fata colegilor sai, ca este un om politic integru.

Ridicarea imunitatii fostului ministru PSD al Sanatatii Florian Bodog, respinsa de Senat. De ce acte de coruptie este acuzat (VIDEO)

Plenul Senatului a respins, luni, solicitarea Directiei Nationale AnticoruptieDNA) de ridicare a imunitatii lui Florian Bodog, fostul ministru al Sanatatii din partea PSD, transmite G4media. Un numar.

Senatul l-a scapat pe Florian Bodog de DNA

Plenul Senatului a decis, luni, sa nu ceara urmarirea penala a fostului ministru al Sanatatii, Flori.

Cererea DNA de urmarire penala a fostului ministru al sanatatii Florian Bodog, pe agenda Senatului

Senatorii ar putea discuta raportul Comisiei juridice referitor la cererea DNA de incepere a urmaririi penale in cazul lui Florian Bodog, acuzat de abuz in serviciu si fals intelectual, o decizie privind includerea pe ordinea zi a documentului urmand a fi luata luni de Biroul Permanent. Comisia juridica a adoptat un raport de respingere.

PSD a mai salvat un senator de Justitie. Senatul a respins cererea DNA de ridicare a imunitatii lui Florian Bodog

Senatul a votat miercuri in favoarea pastrarii imunitatii parlamentare a fostului ministru al Sanatatii Florian Bodog, acuzat de abuz in serviciu si fals intelectual. Saptamana trecuta si Comisia juridica a Senatului a adoptat un raport de respingere a cererii de urmarire penala a fostului ministru.

Senatorul PSD Florian Bodog, prima reactie dupa vestea ca Senatul ar putea cererea DNA de ridicare a imunitatii: Este vorba de o razbunare penala

Senatorul PSD Florian Bodog, ministru al Sanatatii intre 2017 si 2018, sustine ca dosarul in care DNA il suspecteaza de abuz in serviciu si fals intelectual ca totul a pornit de la o razbunare.

Fostul ministru Valerian Vreme a fost achitat de Curtea Suprema, in dosarul Microsoft

Fostul ministru Valerian Vreme a fost achitat de magistratii Curtii Supreme, in dosarul in care a fost acuzat de abuz in serviciu, decizia fiind definitiva. Fostul ministru al Tehnologiei Informatiei si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )