Libnet.ro
UNICEF

05:30

Fostul ministru Valerian Vreme a fost achitat de Curtea Suprema, in dosarul Microsoft

Antena3 Antena3,
Fostul ministru Valerian Vreme a fost achitat de Curtea Suprema, in dosarul Microsoft

Fostul ministru Valerian Vreme a fost achitat de magistratii Curtii Supreme, in dosarul in care a fost acuzat de abuz in serviciu, decizia fiind definitiva. Fostul ministru al Tehnologiei Informatiei si. continuă pe Antena3

Dosarul Microsoft: Valerian Vreme, fost ministru al Comunicatiilor, achitat definitiv pentru abuz in serviciu

Valerian Vreme, fost ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, a fost achitat definitiv in dosarul Microsoft de catre inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ).

Brexit se complica si mai mult. Curtea Suprema a Marii Britanii a decis ca suspendarea Parlamentului e ilegala

Curtea Suprema a Marii Britanii a decis, marti, ca suspendarea activitatii Parlamentului vreme de cinci saptamani, de catre Boris Johnson este ilegala, informeaza presa britanica.

Brexit VIDEO Boris Johnson a pierdut batalia in instanta. Curtea Suprema a decis ca suspendarea Parlamentului a fost ilegala. Opozitia cere demisia premierului

Curtea Suprema din Marea Britanie a stabilit, marti, ca decizia premierului Boris Johnson de a suspenda Parlamentul pentru o perioada de cinci saptamani a fost ilegala. Premierul Johnson, care se afla la New York pentru summitul ONU, a lasat sa se inteleaga ca nu exclude o noua suspendare chiar daca hotararea justitiei ii va fi defavorabila. Liderii Opozitiei ii transmit insa ca trebuie sa ia in calcul demisia.

CURTEA SUPREMA A MARII BRITANII: Suspendarea Parlamentului de catre Boris Johnson este ilegala

Curtea Suprema a regatului Unit a gasit marti ilegala suspendarea Parlamentului decisa de catre premierul Boris Johnson.

Spania: Curtea suprema autorizeaza exhumarea lui Franco din mausoleul Valle de los Caidos

Curtea suprema spaniola a respins marti recursul descendentilor lui Franco si a autorizat exhumarea dictatorului din monumentalul mausoleu situat in apropiere de Madrid, dorita de guvernul socialist al lui Pedro Sanchez, scrie AFP.

Curtea Suprema a Marii Britanii: Suspendarea Parlamentului de catre Boris Johnson este ilegala

Curtea Suprema a regatului Unit a gasit marti ilegala suspendarea Parlamentului decisa de catre pr.

Curtea Suprema din Spania va anunta marti daca ramasitele generalului Franco vor fi exhumate

Curtea Suprema a Spaniei va anunta marti daca ramasitele generalului Franco, depuse in mausoleul de langa Madrid, vor putea fi exhumate, scrie The Guardian.

Florian Bodog, fostul ministru al Sanatatii, a scapat de urmarirea penala

Fostul ministru al Sanatatii, Florian Bodog, scapa de urmarirea penala. Senatorii au respins cu 82 de voturi solicitarea DNA de incuviintare a inceperii urmarii penale fata de fostul ministru al.

E OFICIAL: Curtea Suprema autorizeaza EXHUMAREA fostului DICTATOR! Anunt SOC de ultim moment

Instanta suprema din Spania a autorizat, marti, exhumarea ramasitelor fostului dictator Francisco Franco din mausoleumul in care a fost ingropat, odata cu moartea sa din 1975, respingand cererea.

VIDEO Reactia premierului Boris Johnson dupa ce Curtea Suprema a decis ca suspendarea Parlamentului britanic este ilegala

Premierul britanic Boris Johnson a spus ca va respecta verdictul Curtii Supreme a Marii Britanii, care a stabilit ca decizia sa de a suspenda Parlamentul a fost ilegala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )