Libnet.ro
UNICEF

23:45

Florian Coldea va fi audiat in Comisia SRI

Antena3 Antena3,
Florian Coldea va fi audiat in Comisia SRI

Fostul prim-adjunct al directorului SRI Florian Coldea va fi audiat marti in Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI. Presedintele Comisiei, Claudiu Manda, a anuntat pe 5 martie ca a convenit cu . continuă pe Antena3

Fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, va fi audiat in comisia SRI

Fostul prim-adjunct al directorului SRI Florian Coldea va fi audiat marti in Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI, anunta Agerpres.

Florian Coldea, audiat in Comisia SRI

Fostul prim-adjunct al directorului SRI Florian Coldea va fi audiat marti in Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI. Presedintele Comisiei, Claudiu Manda, a anuntat pe 5 martie ca a convenit cu .

Florian Coldea va fi audiat astazi in Comisia SRI

Fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, va fi audiat marti in Comisia de control parlamentar al activitatii SRI, condusa de senatorul PSD Claudiu Manda.

Ce le-a spus pana acum Florian Coldea membrilor Comisiei SRI

Fostul prim-adjunct al directorului SRI Florian Coldea va fi audiat marti in Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI. Presedintele Comisiei, Claudiu Manda, a anuntat pe 5 martie ca a convenit cu .

Florian Coldea, audiat in fata comisiei de control SRI: Fostul prim-adjunct va da detalii despre relatia cu DNA si Kovesi (VIDEO)

Florian Coldea ajunge marti in fata comisiei de control al activitatii SRI. Fostul prim-adjunct al SRI ar fi trebuit sa ajunga in fata parlamentarilor saptamana trecuta insa nu a venit pe motiv ca era.

VIDEO Florian Coldea a ajuns la Comisia parlamentara SRI, unde va fi audiat

Fostul prim-adjunct al Serviciului Roman de Informatii, Florian Coldea, a ajuns marti, in jurul orei 11. 15, la Comisia parlamentara de control a SRI, unde urmeaza sa fie audiat.

Florian Coldea va fi audiat astazi in Comisia de control a activitatii SRI

Fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, va fi audiat astazi in Comisia de control parlamentar al activitatii SRI, condusa de senatorul PSD Claudiu Manda, informeaza News. ro.

Prima reactie a lui Daniel Dragomir, dupa audierea lui Florian Coldea: A fost o bataie de joc!

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir sustine ca desi Florian Coldea a fost audiat peste opt ore in Comisia de Control a SRI acesta a refuzat sa ofere detalii. Dragomir considera ca audierea a fost o bataie.

Fosta mana dreapta a lui Florian Coldea explica ce nu va spune niciodata fostul sef al SRI

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a publicat, marti, pe pagina sa de Facebook, o serie de intrebari la care ar trebui sa raspunda Florian Coldea in fata Comisiei SRI. Daniel Dragomir a explicat, in emisiunea.

Florian Coldea: Am facut din SRI o institutie moderna. Am servit statul vertical

Florian Coldea face declaratii in Parlament. Buna seara, va multumesc penttru asteptare. Consider ca e important sa va ofer o declaratie de presa. Nu consider ca e momentul sa facem o conferinta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )