Libnet.ro
UNICEF

20:00

Prima reactie a lui Daniel Dragomir, dupa audierea lui Florian Coldea: A fost o bataie de joc!

Antena3 Antena3,
Prima reactie a lui Daniel Dragomir, dupa audierea lui Florian Coldea: A fost o bataie de joc!

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir sustine ca desi Florian Coldea a fost audiat peste opt ore in Comisia de Control a SRI acesta a refuzat sa ofere detalii. Dragomir considera ca audierea a fost o bataie. continuă pe Antena3

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir cere audierea in instanta a lui Gelu Diaconu si Daniel Constantin

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a cerut marti judecatorilor de la Curtea de Apel Bucuresti audierea in calitate de martori a fostului sef ANAF Gelu Diaconu si a fostului ministru al Agriculturii Daniel.

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a cerut audierea ca martori a fostului sef ANAF Gelu Diaconu si a fostului ministru al Agriculturii Daniel Constantin

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a cerut marti judecatorilor de la Curtea de Apel Bucuresti audierea in calitate de martori a fostului sef ANAF Gelu Diaconu si a fostului ministru al Agriculturii Daniel Constantin, in dosarul in care fostul ofiter SRI a fost condamnat in prima instanta la un an de inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in turul 3

Vedeti mai jos ce a declarat Simona Halep dupa victoria obtinuta in fata Kristynei Pliskova in turul 2 la Indian Wells.

Noua intrebari pentru Florian Coldea, adresate de fostul ofiter SRI Daniel Dragomir

Fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea este audiat marti in comisia de control al activitatii SRI. in acest context, fostul ofiter al serviciului colonelul Daniel Dragomir i-a adresat public 9 intrebari lui Fl.

Tariceanu, vizat de un nou dosar penal. Prima reactie a sefului Senatului

DNA a transferat la Parchetul General un dosar al presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Este vorba despre investigatia pornita dupa o sesizare conform careia Tariceanu si-a falsificat declaratia.

Horia Georgescu, dupa audierea din comisia SIPA: Sesizarea SRI privind incompatibilitatea lui Klaus Iohannis a fost legala

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate ANI) a fost audiat marti in cadrul comisiei parlamentare de contral privind arhiva SIPA. Dupa audiere, Horia Georgescu a facut mai multe declaratii privind.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )