Libnet.ro
UNICEF

09:15

Florian Coldea, profesor de intelligence la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, cu 17 lei pe ora

România Liberă România Liberă,
Florian Coldea, profesor de intelligence la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, cu 17 lei pe ora

Generalul Florian Coldea, preda doua ore pe saptamana la Universitatea Babes-Bolyai UBB) cursul d. continuă pe România Liberă

Cum a ajuns fostul adjunct al SRI Florian Coldea sa predea la Universitatea Babes-Bolyai

Seful Departamentului Studii de Securitate din cadrul Facultatii de Istorie si Filosofie, Universitatea Babes-Bolyai, Claudiu Marian, a explicat pentru Adevarul cum a inceput colaborarea cu fostul adjunct al SRI, Florian Coldea. Care este motivul pentru care a acceptat sa predea la UBB, in conditiile in care primeste 17 lei pe ora, bani cu care nu-si plateste nici hotelul de 5 stele unde este cazat la Cluj.

Elena Udrea acuza schimbarea completului de la inalta Curte: Mi-a fost trimis omul lui Florian Coldea! (VIDEO)

Elena Udrea a anuntat ca va cere recuzarea judecatorului Ionut Matei din completul de la Curtea Suprema care se ocupa de dosarul Gala Bute, deoarece acesta este omul lui Florian.

Povestea canadianului care isi inchide restaurantul din Cluj din cauza taxelor: Daca sa reusesti presupune sa trisezi, ceva nu e in regula

Oliver Ryffel, un avocat din Canada, a ajuns la Cluj acum cinci ani si s-a indragostit de acest oras. Pe atunci, a reusit sa convinga un om de afaceri din Canada sa investeasca alaturi de el si astfel.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )