Libnet.ro
UNICEF

17:30

Florin are 32 de ani si se afla in Marea Britanie. Trebuia sa ajunga acasa, insa a facut o mica oprire. A coborat intr-o statie si a omorat cu sange rece o femeie. Motivul e halucinant

Antena3 Antena3,
Florin are 32 de ani si se afla in Marea Britanie. Trebuia sa ajunga acasa, insa a facut o mica oprire. A coborat intr-o statie si a omorat cu sange rece o femeie. Motivul e halucinant

Florin Ion a ingrozit Marea Britanie. in varsta de 32 de ani, romanul a omorat in bataie o englezoaica. A primit inchisoare pe viata, cu posibilitatea eliberarii conditionate dupa 18 ani. Barbatul a. continuă pe Antena3

Eleva de 14 ani, injunghiata in gat de un grup de adolescenti in Marea Britanie

O eleva de 14 ani a fost atacata de un grup de adolescenti. Aceasta a fost urmarita, iar apoi injunghiata in gat cu o foarfeca. Incidentul s-a petrecut in Coventry, Marea Britanie. Un martor a povestit ca.

O fata de 14 ani a fost iNJUNGHIATA cu o FOARFECA! A fost ATACATA de 15 colegi

O fata de 14 ani din Marea Britanie a fost injunghiata in gat cu o foarfeca, in timp ce era atacata de 15 indivizi. Atacatul a avut loc localitatea Coventry din Marea Britanie. Cei 15 atacatori au.

IN TARA NOASTRA SI IN MAREA BRITANIE: Facebook a inchis conturi false care propagau ura

Facebook a anuntat, astazi, ca a inchis 137 de pagini, grupuri si conturi Instagram din Marea Britanie si alte 31 din tara noastra.

VIDEO Experiment social: Un cersetor poate castiga si 200 de lire sterline pe noapte in Marea Britanie

Un explorator din Marea Britanie a facut un experiment, transformandu-se in om al strazii pentru doua luni, timp in care a fost socat sa descopere cat de mult castiga un cersetor- 200 de lire sterline pe noapte bani neimpozitati, relateaza Telegraph.

THERESA MAY AVERTIZEAZA CA DACA SE VA RESPINGE ACORDUL BREXITULUI: Marea Britanie risca sa nu mai paraseasca Uniunea Europeana

Premierul britanic Theresa May a avertizat ca daca parlamentarii vor respinge acordul Brexitului saptamana viitoare nimeni nu stie ce se va intampla si ca Marea Britanie s-ar putea sa nu mai paraseasca UE deloc, scrie The Independent.

Fenomen iNFRICOSATOR in Marea Britanie. 11 oameni AU MURIT deja! Politia este in alerta

Stare de groaza in Marea Britanie! 11 adolescenti au murit de la inceputul anului din cauza epidemieid e atacuri cu arme albe. Agresorii sunt tot adolescenti, iar scandalurile pornesc brusc, in plina.

MINISTRUL FINANTELOR, PHILIP HAMMOND: Marea Britanie amana Brexitul, daca acordul premierului va fi respins

Marea Britanie va fi nevoita, cel mai probabil, sa amane iesirea din Uniunea Europeana, daca parlamentarii vor respinge acordul Brexitului care va fi supus la vot pe 12 martie, a anuntat ministrul Finantelor, Philip Hammond, scrie Reuters.

Marea Britanie, SUB TEROARE! Doua cladiri EVACUATE. Sute de oameni, in PERICOL

Teroare in Marea Britanie! Este a treia zi consecutiva de alerte de securitate. Joi au fost vizate cladirea Halifax din Edinburgh si campusul din Dumfries al Universitatii din Glasgow. Echipele pirotehni.

Marea Britanie va amana Brexitul daca acordul lui May va fi respins de Parlament

Marea Britanie va fi nevoita, cel mai probabil, sa amane iesirea din Uniunea Europeana daca parlamentarii vor respinge acordul Brexitului care va fi supus la vot pe 12 martie, a anuntat ministrul Finantelor, Philip Hammond, scrie Reuters.

JEREMY HUNT, DACA BLOCUL EUROPEAN NU ISI SCHIMBA POZITIA: Relatiile dintre UE si Marea Britanie ar putea fi otravite

Ministrul britanic de Externe, Jeremy Hunt, a declarat ca relatiile cu UE vor fi otravite pentru multi ani daca Bruxellesul nu isi va schimba pozitia in negocierile privind Brexitul, scrie The Guardian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )