Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Calinescu, despre prezenta lui Liviu Dragnea la congresul socialistilor europeni de la Madrid: Nu ramai tu acolo cu toata echipa ta de capsunari?

Adevărul Adevărul,
Florin Calinescu, despre prezenta lui Liviu Dragnea la congresul socialistilor europeni de la Madrid: Nu ramai tu acolo cu toata echipa ta de capsunari?

Actorul si vedeta de televiziune Florin Calinescu 62 de ani) a comentat cu privire la discursul tinut de liderul PSD Liviu Dragnea la Congresul Partidului Socialistilor Europeni de la Madrid. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea la Congresul PES: PSD va castiga alegerile in Romania si PSOE in Spania

Partidul Social Democrat va castiga alegerile in Romania si PSOE Partidul Socialist Muncitoresc Spaniol) in Spania, s-a declarat convins presedintele PSD, Liviu Dragnea, in cadrul unui discurs sustinut la Congresul Partidului Socialistilor Europeni.

Liviu Dragnea, la Congresul PES: Dreapta a distrus increderea in proiectul european

Ne aflam dupa 15 ani de dominatie a dreptei care a distrus multe valori, multe sperante, multe destine si increderea in proiectul european, a declarat vineri liderul PSD, Liviu Dragnea, la Congresul Partidului Socialistilor Europeni de la Madrid,.

Liviu Dragnea, la Congresul PES: Dreapta politica a distrus multe destine, uneori folosind institutiile de forta ale statului

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a tinut un discurs la Congresul PES, acesta acuzand dreapta politica de faptul ca a distrus multe destine prin politicile de austreritate, dar si folosind institutiile de forta ale statului.

Liviu Dragnea, la Congresul PES de la Madrid: Dreapta politica a distrus multe destine, uneori folosind institutiile de forta ale statului

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a tinut un discurs la Congresul PES, acesta acuzand dreapta politica de faptul ca a distrus multe destine prin politicile de austreritate, dar si folosind institutiile de forta ale statului.

Florin Calinescu: Livulica s-a dus in Spania, crezand ca-i ceva de ciordit / Nu ramai tu acolo, cu toata echipa ta de capsunari?

Florin Calinescu a comentat in stilul caracteristic prezenta si discursul lui Liviu Dragnea la congresul socialistilor europeni, desfasurat la Madrid. Actorul a sustinut ca seful PSD a mers in Spania crezand.

Liviu Dragnea, la Congresul PES: Trebuie sa stabilim dreptatea si sa corectam greselile din trecut

Liviu Dragnea a sustinutvineri seara un discurs la Congresul Partidului Socialistilor Europeni organizat in capitala Spaniei. Ne aflam aici pentru a discuta despre manifestul politic pe care stanga.

Liviu Dragnea, la Congresul PES: Un Guvern social-democrat poate micsora taxele, poate creste salariile si pensiile

Liviu Dragnea a sustinutvineri seara un discurs la Congresul Partidului Socialistilor Europeni organizat in capitala Spaniei. Suntem dupa 15 ani de dominatie a dreptei care a distrus multe valori,.

Digi24 Reactia deputatului PSD Catalin Radulescu, dupa avertismentul dur transmis de Frans Timmermans lui Liviu Dragnea la Congresul PES

Catalin Radulescu spune ca a avut ocazia sa-i explice personal lui Frans Timmermans cum stau lucrurile cu justitia din Romania, dar recunoaste ca nu prea a reusit. Am crezut ca atunci a inteles, a declarat Catalin Radulescu la Digi24.

Liviu Dragnea participa la congresul PES de la Madrid

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, participa, vineri, la congresul Socialistilor Europeni care are loc la Madrid. Prezenta lui Dragnea la evenimenul socialistilor este o surpriza in contextul in care anul trecut a declinat invitatia declarand ca nu este obligat sa apara in poza cu cineva care dusmaneste Romania.

Liviu Dragnea participa la congresul socialistilor europeni de la Madrid

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, participa, vineri, la congresul Socialistilor Europeni care are loc la Madrid. Prezenta lui Dragnea la evenimenul socialistilor este o surpriza in contextul in care anul trecut a declinat invitatia declarand ca nu este obligat sa apara in poza cu cineva care dusmaneste Romania. UPDATE Dragnea va sustine un discurs la evenimentul socialistilor europeni.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )