Libnet.ro
UNICEF

14:15

Florin Calinescu e din nou Tanti Florica

Adevărul Adevărul,
Florin Calinescu e din nou Tanti Florica

Florin Calinescu revine in rolul Tanti Florica din serialul cu acelasi nume, de la Pro TV. Noul sezon al sitcomului va fi difuzat din aceasta toamna. continuă pe Adevărul

Gigi Becali are din nou probleme! A fost oprit de autoritati, pe Otopeni: Nu voiam sa fug din tara, voiam sa ma rog, in Israel

Gigi Becali are din nou probleme cu legea! Patronul Stelei a fost oprit de politistii de frontiera pe o pista privata, in timp ce incerca sa paraseasca tara cu destinatia Israel. Becali a fost audiat ore in.

Hidrosind protesteaza din nou impotriva abuzuruilor disponibilizarilor de la Hidroelectrica

Sindicalistii de la Hidrosind federatie din cadrul Hidroelectrica) sustin ca Remus Borza, reprezentantul Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, repeta erorile facute in luna februarie odata cu primul val de concedieri de la compania producatoare de energie hidro, potrivit unui comunicat de presa.

Israelul violeaza din nou spatiul aerian libanez

Avioane de lupta israeliene au violat spatiul aerian libanez, marti dimineata, si au survolat sudul acestei tari, informeaza presa din regiune. Autoritatile de la Beirut au condamnat in mod repetat aceste zbor.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )