Libnet.ro
UNICEF

18:45

Gigi Becali are din nou probleme! A fost oprit de autoritati, pe Otopeni: Nu voiam sa fug din tara, voiam sa ma rog, in Israel

Antena3 Antena3,
Gigi Becali are din nou probleme! A fost oprit de autoritati, pe Otopeni: Nu voiam sa fug din tara, voiam sa ma rog, in Israel

Gigi Becali are din nou probleme cu legea! Patronul Stelei a fost oprit de politistii de frontiera pe o pista privata, in timp ce incerca sa paraseasca tara cu destinatia Israel. Becali a fost audiat ore in. continuă pe Antena3

UPDATE Gigi Becali, Victor Babiuc si Dumitru Cioflina au fost adusi la arestul Politiei Capitalei

Gigi Becali a ajuns la vila sa din Pipera in jurul orei 19:30, de la Palatul Parlamentului, unde a sustinut prima sa declaratie dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare. 22:00 George Becali a fost dus la arestul Politiei Capitalei21:47 Victor Babiuc si generalul Dumitru Cioflina au ajuns la arestul Politiei Capitalei.

Gigi Becali asteapta verdictul. Se roaga lui Dumnezeu din Bucuresti, nu din Israel

Gigi Becali asteapta din clipa in clipa un verdict in dosarul schimburilor de terenuri cu MAPN. in acest moment el se afla la biroul sau de la Palatul Parlamentului. Procurorii il acuza ca a prejudicat statul.

Gigi Becali, oprit de politisti pe aeroport si dus la Parchet pentru a fi audiat intr-un nou dosar

Gigi Becali a fost oprit de politisti, duminica noapte, pe Aeroportul Henri Coanda, de unde voia sa plece din tara, si urmeaza sa fie dus la audieri la Parchetul ICCJ, fiind cercetat pentru inselaciune si abuz in serviciu intr-un nou dosar, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

VIDEO Gigi Becali, oprit de politisti pe aeroport si dus la Parchet pentru a fi audiat intr-un nou dosar

Gigi Becali a fost oprit de politisti, duminica noapte, pe Aeroportul Henri Coanda, de unde voia sa plece din tara, si urmeaza sa fie dus la audieri la Parchetul ICCJ, fiind cercetat pentru inselaciune si abuz in serviciu intr-un nou dosar, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Gigi Becali, oprit de politisti inainte sa paraseasca tara

Gigi Becali a fost oprit de politisti, ieri noapte, pe aeropotul Henri Coanda, si a fost dus la Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie a RomanieiI iCCJ), fiind cercetat pentru inselaciune si abuz in serviciu intr-un nou dosar, informeaza sursele de presa.

Gigi Becali a vrut sa fuga din tara duminica seara, inainte de sentinta din Dosarul Terenurilor. I s-a deschis un nou dosar penal

De dimineata a fost la biserica, spre seara in Ghencea, la partida cu cantec Steaua-Viitorul 2-5), noaptea a vrut sa plece din tara! Cum inalta Curte de Casatie si Justitie urmeaza sa anunte luni verdictul in Dosarul Terenurilor, unde poate primi o condamnare cu executare, Gigi Becali a intentionat sa zboare in Israel, dar a fost oprit de politie pe aeroport.

GIGI BECALI, oprit de politie pe aeroport. ...

Politia de frontiera l-a oprit pe Gigi Becali sa paraseasca tara, duminica seara. Becali a vrut sa fuga din tara im contextul in care Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCj) da, luni, verdictul final in dosarul schimbului de terenuri cu MApN. Finantatorul Stelei a fost audiat la Parchet, intr-un dosar de inselaciune, dupa ce a fost retinut pe o pista privata din incinta Aeroportului Otopeni. In urma audierilor, Gigi Becali a primit interdictie de a parasi tara, potrivit .

Gigi Becali, oprit de autoritati pe aeroportul Otopeni. iCCJ urmeaza sa anunte sentinta definitiva in dosarul privind transferurile de jucatori

Politia de frontiera l-a oprit pe Gigi Becali sa paraseasca tara in aceasta seara, pe o pista privata din incinta Aeroportului OtopeniLuni, inalta Curte de Casatie si Justitie este asteptata sa.

Gigi Becali a vrut sa fuga din tara in aceasta seara, inainte de sentinta din Dosarul Terenurilor

De dimineata a fost la biserica, spre seara in Ghencea, la partida Steaua-Viitorul, noaptea a vrut sa plece din tara! Cum inalta Curte de Casatie si Justitie urmeaza sa anunte luni verdictul in Dosarul Terenurilor, unde poate primi o condamnare cu executare, Gigi Becali a intentionat sa zboare in Israel, dar a fost oprit de politie pe aeroport.

Gigi Becali a vrut sa fuga din tara duminica seara, inainte de sentinta din Dosarul Terenurilor

Dimineata a fost la biserica, spre seara in Ghencea, la partida cu cantec Steaua-Viitorul 2-5), iar noaptea a vrut sa plece din tara! Cum ICCJ urmeaza sa anunte luni verdictul in Dosarul Terenurilor, Gigi Becali a intentionat sa zboare in Israel, dar a fost oprit de politie pe aeroport.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )