Libnet.ro
UNICEF

05:15

Florin Calinescu, mesaj sfasietor dupa moartea actritei Olga Tudorache

Antena3 Antena3,
Florin Calinescu, mesaj sfasietor dupa moartea actritei Olga Tudorache

Florin Calinescu este profund afectat de moartea actritei Olga Tudorache. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin intermediul caruia si-a anuntat prietenii virtuali ca Olga Tudorache s-a stins din vi. continuă pe Antena3

Florin Calinescu: Olga Tudorache a murit / Actrita avea 88 de ani

Actrita Olga Tudorache, in varsta de 88 de ani, a murit. Anuntul a fost facut pe Facebook de actorul Florin Calinescu si de medicul Monica Pop.

Florin Calinescu: Actrita Olga Tudorache a murit / Doamna teatrului romanesc avea 88 de ani

Actrita Olga Tudorache, in varsta de 88 de ani, a murit. Anuntul a fost facut pe Facebook de actorul Florin Calinescu si de medicul Monica Pop, informeaza News. ro.

Scandal dupa moartea patronului de la Omnia Turism. Zeci de oameni isi cer banii inapoi

Scandal imens dupa moartea patronului firmei de turism Omnia Turism, scrielibertatea. ro. Zeci de oameni au mers la sediul companiei ca sa ceara inapoi banii platiti in avans pentru excursii.

Florin Piersic, mesaj emotionant despre Olga Tudorache: Cand am aflat ca a plecat dintre noi, am simtit o picatura de otrava in inima

Actorul Florin Piersic isi aduce aminte de Olga Tudorache cu placere si cu emotiesi spune ca simte, la moartea acesteia, o picatura de otrava in.

A murit actrita Olga Tudorache / Doamna teatrului romanesc avea 88 de ani

Actrita Olga Tudorache, in varsta de 88 de ani, a murit. Anuntul a fost facut pe Facebook de actorul Florin Calinescu si de medicul Monica Pop, informeaza News. ro. 13 Actrita Olga Tudorache a murit, in cursul noptii de marti spre miercuri, in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Elias, potrivit unui comunicat de presa al unitatii medicale.

Ancheta in Orastie, dupa moartea suspecta a unui bebelus (VIDEO)

Ancheta in Orastie, dupa descoperirea unui bebelus mort in conditii suspecte, intr-o locuinta mizera. Parintii copilului au alertat autoritatile in momentul in care au observat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )