Libnet.ro
UNICEF

17:15

A murit actrita Olga Tudorache / Doamna teatrului romanesc avea 88 de ani

Hotnews Hotnews,
 A murit actrita Olga Tudorache / Doamna teatrului romanesc avea 88 de ani

Actrita Olga Tudorache, in varsta de 88 de ani, a murit. Anuntul a fost facut pe Facebook de actorul Florin Calinescu si de medicul Monica Pop, informeaza News. ro. 13 Actrita Olga Tudorache a murit, in cursul noptii de marti spre miercuri, in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Elias, potrivit unui comunicat de presa al unitatii medicale. continuă pe Hotnews

Florin Calinescu: Actrita Olga Tudorache a murit / Doamna teatrului romanesc avea 88 de ani

Actrita Olga Tudorache, in varsta de 88 de ani, a murit. Anuntul a fost facut pe Facebook de actorul Florin Calinescu si de medicul Monica Pop, informeaza News. ro.

Doamna teatrului romanesc, actrita Olga Tudorache, a murit

Actrita Olga Tudorache a murit, marti noaptea, anuntul fiind facut de mai multi apropiati ai acesteia pe Facebook. Olga Tudorache avea 88 de ani si era internata la Spitalul Elias din 9 octombrie.

Doliu in lumea teatrului. Marea actrita Olga Tudorache a incetat din viata

Doliu in lumea teatrului. Marea actrita Olga Tudorache a incetat din viata. Anuntul trist a fost facut de Florin Piersic si de medicul Monica Pop pe Facebook. Romani, a murit OLGA TUD.

Doliu in lumea teatrului. Marea actrita Olga Tudorache a incetat din viata (VIDEO)

Doliu in lumea teatrului. Marea actrita Olga Tudorache a incetat din viata. Anuntul trist a fost facut de Florin Piersic si de medicul Monica Pop pe Facebook. Romani, a murit OLGA TUD.

Florin Calinescu: Olga Tudorache a murit / Actrita avea 88 de ani

Actrita Olga Tudorache, in varsta de 88 de ani, a murit. Anuntul a fost facut pe Facebook de actorul Florin Calinescu si de medicul Monica Pop.

Olga Tudorache a murit. Marea actrita, in varsta de 88 de ani, s-a stins pe patul de spital

Doliu in teatrul romanesc: marea actrita Olga Tudorache, in varsta de 88 de ani, a incetat din viata, potrivit agentiei News. ro, care o citeaza pe medicul Monica Pop. Marea actrita fusese internata in spital in ultimele zile, iar starea sanatatii sale s-a inrautatit considerabil saptamana trecuta.

Un destin blestemat! Viata regretatei actrite Olga Tudorache bate filmul

Doliu in lumea teatrului. Marea actrita Olga Tudorache a murit in noaptea de marti spre miercuri la varsta de 88 de ani. Regretata artista era internata la Spitalul Elias dupa ce suferise un.

Olga Tudorache a murit. Cariera stralucitoare pentru o actrita de exceptie

Olga Tudorache a murit. Olga Tudorache, una dintre marile doamne ale scenei romanesti, s-a stins din viata. Pe 11 octombrie implinise 88 de ani. Actrita Olga Tudorache s-a nascut la 11 octombrie.

A murit Olga Tudorache. Ce destin! Maritata cu un actor superb, parasita pentru o frantuzoaica

Olga Tudorache a murit. Marea doamna a teatrului avea 88 de ani. Olga Tudorache a incercat tot timpul sa isi fereasca viata personala de fani si presa. De aceea, putina lume cunoaste amanunte.

Tamara Buciuceanu, despre Olga Tudorache: A disparut o mare actrita. in acest moment, cuvintele sunt de prisos

Marea actrita Tamara Buciuceanu a transmis un mesaj emotionant, dupa ce a aflat vestea ca Olga Tudorache s-a stins din viata. Vreau sa spun ca a disparut o mare artista a teatrului romanesc.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )