Libnet.ro
UNICEF

08:00

Florin Calinescu, reactie dura dupa ce s-a spus ca s-a inscris in PSD. Ne leaga o prietenie veche!

Playtech Playtech,
Florin Calinescu, reactie dura dupa ce s-a spus ca s-a inscris in PSD. Ne leaga o prietenie veche!

Florin Calinescu a avut o reactie dura dupa ce au aparut informatii potrivit carora s-ar fi inscris in PSD. Omul de televiziune si-a exprimat in trecut dorinta de a intra in politica, dar sustine ca nu a devenit membru PSD si ca informatia ar fi pornit de la o intalnire pe care a avut-o cu [] . continuă pe Playtech

Carmen Dan, reactie dura dupa ce un paramedic a lovit un pacient intubat cu parizerul in cap

Imagini socante in Romania! Un pacient intubat aflat intr-o ambulanta este batjocorit de un paramedic SMURD, care il loveste cu un parizer in cap. Ministrul Carmen Dan a avut o reactie dura cu privire la.

Liviu Plesoianu, reactie dura dupa ce ministrul de Interne a fost audiat la DNA: Carmen Dan e la DNA dupa ce l-a infruntat pe Iohannis

Reactie extrem de dura lui Liviu Plesoianu, dupa Carmen Dan a fost audiata la DNA in dosarul Teldrum. Carmen Dan e la DNA azi dupa ce l-a infruntat ieri pe Iohannis la fel de intamplator cum Liviu Dragnea.

Rasturnare de situatie in cazul inscrierii lui Florin Calinescu in PSD: E invitat la primul BPN

Florin Calinescu nu s-a inscris in PSD. inca. Cunoscuta vedeta de televiziune a negat duminica pentru Antena3. ro faptul ca s-ar fi inscris in randurile social-democratilor, nu ca asta ar putea sa se.

Florin Calinescu, adevarul despre inscrierea in PSD

Florin Calinescu a reactionat la zvonurile potrivit carora s-ar fi inscris in PSD. intr-un scurt interviu acordat pentru Antena3. ro, omul de televiziune spune ca Nu m-am inscris in PSD. Nu stiu de unde a plecat.

Romanii au Talent, finala. Florin Calinescu il avertizeaza pe Aris: La Andi acasa, mananci doar stevie si verdeturi

Finala Romanii au Talent a oferit un numar de maxim amuzament, dupa prestatia lui Aris Negoita, un pusti de numai 8 ani, care danseaza de parca ar face-o de o viata intreaga. Dupa ce Andi Moisescu i-a spus concurentului ca l-ar lua la el acasa, Florin Calinescu l-a avertizat ca acolo o sa manance doar [] .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )