Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Plesoianu, reactie dura dupa ce ministrul de Interne a fost audiat la DNA: Carmen Dan e la DNA dupa ce l-a infruntat pe Iohannis

Antena3 Antena3,
Liviu Plesoianu, reactie dura dupa ce ministrul de Interne a fost audiat la DNA: Carmen Dan e la DNA dupa ce l-a infruntat pe Iohannis

Reactie extrem de dura lui Liviu Plesoianu, dupa Carmen Dan a fost audiata la DNA in dosarul Teldrum. Carmen Dan e la DNA azi dupa ce l-a infruntat ieri pe Iohannis la fel de intamplator cum Liviu Dragnea. continuă pe Antena3

Liviu Plesoianu, reactie dura la adresa Vioricai Dancila: Ati fost plecata intr-o realitate paralela

Liviu Plesoianu a avut o reactie dura dupa ce Dancila a spus ca nu stie nimic despre statul paralel, pentru ca ea a fost plecata din tara 9 ani de zile. Viorica Dancila, noul lider PSD: Eu nu.

Liviu Plesoianu, atac neasteptat la adresa liderilor PSD: telectualilor? Nu va uzmiti prea mult

Liviu Plesoianu sustine ca liderii PSD dau pasi inapoi in lupta cu statul paralel si acum incearca o noua abordare de genul nu comentam deciziile justitiei. Deputatul le cere celor din conducerea PSD s?.

Liviu Plesoianu: Daca vom continua sa facem politica in felul in care s-a facut in toti acesti multi ani in Romania, acestei tari n-are cum sa-i fie vreodata bine

Liviu Plesoianu a declarat la Antena 3 ca in PSD se doreste mazilirea lui Codrin Stefanescu si a Olgutei Vasilescu, care, in opinia lui, sunt doi dintre cei mai curajosi oameni din.

Liviu Plesoianu: Vreti sa-l puneti pe Ponta presedinte la Camera Deputatilor? Bine slugilor. Atunci va trebui sa ne infruntati pe mine si pe toti membrii PSD

Liviu Plesoianu a transmis un mesaj dur celor carevor sa-i treaca pe linie moarta pe apropiatii lui Liviu Dragnea. Atunci va trebui sa ne infruntati si pe mine, si pe toti membrii.

Liviu Plesoianu: Vreti sa-l puneti pe Ponta presedinte la Camera Deputatilor? Bine, slugilor! Atunci va trebui sa ne infruntati pe mine si pe toti membrii PSD

Liviu Plesoianu a transmis un mesaj dur celor carevor sa-i treaca pe linie moarta pe apropiatii lui Liviu Dragnea. Atunci va trebui sa ne infruntati si pe mine, si pe toti membrii.

Ilie Nastase, reactie nervoasa, dupa casatoria lui Brigitte Sfat cu Florin Pastrama. Ce i-a cerut

Ilie Nastase a avut o reactie nervoasa in momentul in care i s-a cerut o parere despre casatoria lui Brigitte Sfat cu Florin Pastrama. Fostul tenismen a raspuns in stilul sau caracteristic, adica in doi peri si a dezvaluit ce l-a deranjat la fosta nevasta. Ilie Nastase, reactie nervoasa dupa casatoria lui Brigitte Sfat Brigitte [] .

UPDATE Carmen Dan a fost audiata timp de trei ore la DNA in dosarul Tel Drum, in care Liviu Dragnea este urmarit penal

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost audiata joi dupa-amiaza la Directia Nationala Anticoruptie. Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, ea a fost chemata in calitate de martid in dosarul Tel Drum, in care Liviu Dragnea este urmarit penal pentru pentru constituirea unui grup infractional organizat si abuz in serviciu. Carmen Dan a plecat de la DNA dupa aproximativ trei ore, fiind huiduita de mai multe persoane care au strigat Sluga lui Dragnea, Demisia.

Ce i s-a intamplat lui Liviu Dragnea la cateva ore dupa ce a fost inchis la Rahova

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este de luni detinut in Penitenciarul Rahova, dupa ce a primit o condamnare de 3 ani si 6 luni, pentru instigare la abuz in serviciu. Dragnea va beneficia de protectie,.

Liviu Dragnea, prima noapte dupa gratii la penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea si-a petrecut prima noapte dupa gratii la penitenciarul Rahova. Acolo va sta timp de 21 de zile in carantina, apoi se va decide unde isi va ispasi pedeapsa de 3 ani si 6 luni primita pentru.

Tragedie provocata de vremea extrema in Prahova: Un copil a murit dupa ce a fost luat de inundatii (VIDEO)

Vremea face prapad in partea de sud-vest a tarii. O fetita de doar 3 ani a fost gasita moarta dupa ce a fost luata de ape. De altfel, mai multi copii au fost surprinsi de de viitura, in judetul Prahova,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )