Libnet.ro
UNICEF

01:05

FLORIN CITU: Pachetul de sustinere a economiei o sa depaseasca 7% din PIB pana la finalul anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Pachetul de sustinere a economiei o sa depaseasca 7% din PIB pana la finalul anului

Pachetul de sustinere a economiei o sa depaseasca 7% din PIB pana la finalul anului in conditiile in care in primele 9 luni statul a injectat in economie 34,5 miliarde de lei, respectiv 3,2% din PIB. continuă pe Ziarul Bursa

FLORIN CITU: Pachetul de sustinere a economiei o sa depaseasca 7% din PIB pana la finalul anului

Pachetul de sustinere a economiei o sa depaseasca 7% din PIB pana la finalul anului in conditiile in care in primele 9 luni statul a injectat in economie 34,5 miliarde de lei, respectiv 3,2% din PIB.

Citu: Pachetul de sustinere a economiei o sa depaseasca 7% din PIB pana la finalul anului

Pachetul de sustinere a economiei o sa depaseasca 7% din PIB pana la finalul anului, scrie ministrul Finantelor, Florin Citu, pe pagina sa de Facebook.

Florin Citu: Pachetul de sustinere a economiei va depasi 7% din PIB

Pachetul de sustinere a economiei o sa depaseasca 7% din produsul intern brut PIB) pana la finalul anului, a anuntat duminica ministrul Finantelor Florin Citu, pe Facebook.

Florin Citu: Pachetul de sustinere a economiei o sa depaseasca, atentie, 7% din PIB pana la finalul anului

Ministrul Finantelor, Florin Citu a anuntat pe contul personal de Facebook faptul ca pachetul de sustinere a economiei o sa depaseasca 7% din PIB -ul tarii, pana la finalul acestui an. Mai mult decat.

Florin Citu: Fara precedent in Romania! Pachetul de sustinere a economiei o sa depaseasca, ATENTIE, 7% din PIB pana la finalul anului

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat pe pagina de Facebook faptul ca pachetul de sustinere a economiei va depasi 7% din PIB, pana la finalul anului, .

Florin Citu: Pachetul de sustinere a economiei va depasi 7% din PIB

Florin Citu, ministrul Finantelor, lauda printr-o postare pe Facebook, masurile guvernamentale de sp.

FLORIN CITU: Implementarea facturii electronice va aduce 20 miliarde lei la buget, anul viitor

Ministrul Finantelor promite transparenta in privinta imprumuturilor * Obiectivul este sa ne revenim complet in 2021 si sa putem sa crestem din 2022, spune Florin Citu * Guvernul nu va mai amana termenul pentru plata obligatiilor fiscale Implementarea facturii electronice va aduce 20 de miliarde de lei 2% din PIB) la buget in 2021, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa online, Florin Citu, ministrul Finantelor. Acesta a mai spus ca de la anul plata taxelor se va putea face online. Romania este tara din UE cu cea mai mica colectare la buget raportat la dimensiunea economiei, circa 27% din PIB anul trecut.

Ce se intampla cu majorarea pensiilor. Florin Citu a facut anuntul trist miercuri seara

Dupa ce Parlamentul Romaniei a votat majorarea pensiilor cu 40 %, dupa rectificare bugetara, Florin Citu vine cu un anunt. Acesta a facut aseara o declaratie de presa, iar cele declarate nu multumesc opinia publica. Ce se intampla cu majorarea pensiilor intr-o conferinta de presa sustinuta ieri seara, Florin Citu a venit cu precizari in .

Florin Citu: Se lucreaza la un proiect de OUG prin care se reglementeaza esalonarea la plata in forma simplificata

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat ca ministerul pregateste un proiect de ordonanta de urgenta care va reglementa esalonarea la plata in forma simplificata a obligatiilor bugetare, pe o.

Florin Citu anunta ca lucreaza la un proiect de ordonanta de urgenta pentru esalonarea la plata a obligatiilor bugetare

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, joi seara, la inceputul sedintei de Guvern, ca lucreaza la un proiect de ordonanta de urgenta pentru esalonarea la plata a obligatiilor bugetara, precizand ca aceasta esalonare se acorda numai pentru datoriile acumulate de la intrarea in starea de urgenta si pana pe 25 octombrie.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )