Libnet.ro
UNICEF

09:31

FLORIN CITU: Implementarea facturii electronice va aduce 20 miliarde lei la buget, anul viitor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Implementarea facturii electronice va aduce 20 miliarde lei la buget, anul viitor

Ministrul Finantelor promite transparenta in privinta imprumuturilor * Obiectivul este sa ne revenim complet in 2021 si sa putem sa crestem din 2022, spune Florin Citu * Guvernul nu va mai amana termenul pentru plata obligatiilor fiscale Implementarea facturii electronice va aduce 20 de miliarde de lei 2% din PIB) la buget in 2021, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa online, Florin Citu, ministrul Finantelor. Acesta a mai spus ca de la anul plata taxelor se va putea face online. Romania este tara din UE cu cea mai mica colectare la buget raportat la dimensiunea economiei, circa 27% din PIB anul trecut. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu: Implementarea facturii electronice va aduce 20 miliarde lei in plus la buget Obiectivul este de a ne reveni complet din 2021 si sa putem sa crestem din 2022

Increderea in economia Romaniei a crescut consecutiv in fiecare luna si a ajuns la cel mai mare nivel, a declarat ministrul Finantelor Publice, Florin Citu. El a inceput sa prezinte executia bugetara la 8 luni, ce a fost publicata recent pe site-ul Ministerului Finantelor Publice MFP).

Ministrul Florin Citu recunoaste abia dupa alegeri dezastrul

Romania a ajuns la un deficit bugetar urias in primele 8 luni ale anului. 54,7 miliarde de lei, insemnand 5,18% din PIB, recunosc si cei de la Ministerul Finantelor. Cu alte cuvinte, in momentul de fata, Romania trebuie sa se imprumute mai mult decat produce.

Florin Citu: Avem o ordonanta care va reglementa esalonarea la plata in forma simplificata

Ministerul Finantelor pregateste un proiect de ordonanta de urgenta care va reglementa esalonarea la plata in forma simplificata a obligatiilor bugetare, pe o perioada de 12 luni. Esalonarea este pentru obligatii cumulate de la data intrarii in starea de urgenta pana in data de 25 octombrie 2020, inclusiv, a spus Citu.

Ce se intampla cu majorarea pensiilor. Florin Citu a facut anuntul trist miercuri seara

Dupa ce Parlamentul Romaniei a votat majorarea pensiilor cu 40 %, dupa rectificare bugetara, Florin Citu vine cu un anunt. Acesta a facut aseara o declaratie de presa, iar cele declarate nu multumesc opinia publica. Ce se intampla cu majorarea pensiilor intr-o conferinta de presa sustinuta ieri seara, Florin Citu a venit cu precizari in .

FLORIN CITU, DUPA INTALNIREA CU NICUSOR DAN: Situatia financiara a PMB este dificila

Ministrul Finantelor, Florin Citu, precizeaza ca a avut astazi o intalnire foarte buna de lucru cu primarul ales Nicusor Dan si prim-ministrul Ludovic Orban.

FLORIN CITU: Urmatoarea emisiune Fidelis s-ar putea sa aiba loc spre finalul anului

Urmatoarea emisiune de titluri de stat prin bursa, Fidelis, s-ar putea sa aiba loc spre finalul acestui an, a spus astazi Florin Citu, ministrul Finantelor, intr-o conferinta de presa online.

FLORIN CITU: PSD a negociat un imprumut cu FMI

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a afirmat pe pagina personala de Facebook ca PSD ar fi luat un imprumut de la FMI daca era la guvernare, Marcel Ciolacu CONFIRMA-PSD avea negociat un imprumut cu FMI.

Florin Citu: Se lucreaza la un proiect de OUG prin care se reglementeaza esalonarea la plata in forma simplificata

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat ca ministerul pregateste un proiect de ordonanta de urgenta care va reglementa esalonarea la plata in forma simplificata a obligatiilor bugetare, pe o.

Florin Citu anunta ca lucreaza la un proiect de ordonanta de urgenta pentru esalonarea la plata a obligatiilor bugetare

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, joi seara, la inceputul sedintei de Guvern, ca lucreaza la un proiect de ordonanta de urgenta pentru esalonarea la plata a obligatiilor bugetara, precizand ca aceasta esalonare se acorda numai pentru datoriile acumulate de la intrarea in starea de urgenta si pana pe 25 octombrie.

Florin Citu, acuzatii grave la PSD: Va dati seama ce ticalosi?

Ministrul Finantelor, Florin Citu, acuza PSD ca, daca era la guvernare, avea deja negociat un imprumut la FMI. Va dati seama ce ticalosi?.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )