Libnet.ro
UNICEF

11:45

FLORIN CITU: Puterea de a ne indeplini obiectivele, ca natiune, sta in unitatea noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Puterea de a ne indeplini obiectivele, ca natiune, sta in unitatea noastra

Florin Citu precizeaza ca puterea de a ne indeplini obiectivele, ca natiune, sta in unitate, mesaj adresat cu ocazia implinirii a 162 de ani de la Unirea Principatelor Romane. continuă pe Ziarul Bursa

FLORIN CITU: Pastram obiectivul de a vaccina 10,4 milioane de romani pana la finalul lui septembrie

Campania de vaccinare merge bine, afirma premierul Florin Citu, mentionand ca pastreaza obiectivul ca 10,4 milioane de romani sa fie vaccinati, cu ambele doze, pana la sfarsitul lunii septembrie.

Florin Citu, mesaj la 162 de ani de la Unirea Principatelor: Puterea de a ne indeplini obiectivele sta in unitatea noastra

Premierul Florin Citu transmite un mesaj duminica, la implinirea a 162 de ani de la Unirea Principatelor Romane, si spune ca puterea de a ne indeplini obiectivele, ca natiune, sta in unitate.

Gabriela Firea, atac dur la Florin Citu din cauza bugetului. I-a dat de gol tot planul pe 2021

Pe baza bugetului, Gabriela Firea nu s-a sfiit sa aduca un atac dur la adresa Premierului Florin Citu, printr-o postare pe Facebook. Fostul edil al Capitalei considera ca PSD detine o alternativa mult mai buna decat politica economica actuala. Firea vine cu un atac dur la adresa lui Florin Citu pe baza politicii economice intr-o .

PREMIERUL FLORIN CITU: Etapa a doua de vaccinare a fost accelerata si vom accelera si etapa a treia

Campania de vaccinare se desfasoara in ritm accelerat, a sustinut, ieri, premierul Florin Citu, care se asteapta ca etapa a III-a sa debuteze mai devreme decat a fost stabilit anterior n. red. - pentru finalul lunii martie-inceputul lunii aprilie).

FLORIN CITU: Sporurile salariale din administratie, nesustenabile

Premierul Florin Citu a declarat ca intelege protestele sindicatelor care au loc in aceasta perioada, dar considera ca pentru a plati salariile din sistemul bugetar si pentru a asigura fondurile necesare platii pensiilor, este nevoie de investitii care sa duca la o crestere economica sustenabila, care sa aduca la buget venituri suficiente.

Florin Citu: Campania de vaccinare merge bine. Pastram obiectivul de a vaccina cel putin 1.2 milioane romani, cu ambele doze, pana la 29 martie

Florin Citu s-a declarat multumit de cum decurge campania nationala de vaccinare, pana in acest moment. Premierul a postat, sambata, un mesaj pe pagina persoanala deFacebook, in care a.

Florin Citu: Pastram obiectivul de a vaccina 10,4 milioane de romani pana la finalul lui septembrie

Campania de vaccinare merge bine, afirma premierul Florin Citu, intr-o postare pe Facebook. Citu a mentionat ca se pastreaza obiectivul ca 10,4 milioane de romani sa fie vaccinati, cu ambele doze, pana la sfarsitul lunii septembrie.

Sedinta la Palatul Cotroceni: Premierul Florin Citu si mai multi ministi, chemati la discutii de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a convocat joi o sedinta, la Palatul Cotroceni, cu mai multi membri ai Guvernului. La discutiile programate la ora 14. 30 vor particopa premierul Florin Citu, viceprim-ministrul Dan.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )