Libnet.ro
UNICEF

19:00

Florin Citu a anuntat ca rectificarea bugetara a fost publicata in Monitorul Oficial

Antena3 Antena3,
Florin Citu a anuntat ca rectificarea bugetara a fost publicata in Monitorul Oficial

Ministrul de Finante, Florin Citu, a anuntat ca rectificarea bugetara a fost publicata in Monitorul Oficial. continuă pe Antena3

Rectificarea bugetara a fost publicata in Monitorul Oficial. Obiectivele lui Citu: Sanatatea romanilor si pastrarea capacitatii de productie in economie

Rectificarea bugetara aprobata de Guvern a fost publicata in Monitorul Oficial, iar ministrul Finantelor, Florin Citu, a precizat ca rectificarea are doua obiective: sanatatea romanilor si pastrarea capacitatii de productie in economie.

VIDEO Florin Citu prezinta rectificarea bugetara: Economia se va contracta cu 1,9%. Deficitul urca la 6,7%

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a prezentat miercuri proiectul de rectificare bugetara, care se bazeaza pe o contractie economica de 1,9% din Produsul Intern Brut si un deficit de 6,7% din PIB. El spune ca nu va pune taxe noi in acest an.

Florin Citu: in rectificarea bugetara nu a fost taiat niciun ban de la investitii

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca la rectificarea bugetara nu a fost taiat nici un ban.

Florin Citu, primele date despre rectificara bugetara: Ministerul Muncii va primi 8,1 miliarde de lei, iar cel al Sanatatii, 3,8 miliarde de lei (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a prezentat miercuri primele date despre rectificarea bugetara. Astfel, Citu a anuntat ca Ministerul Muncii va primi in plus 8,1 miliarde de lei, iar cel al Sanatatii, 3,8.

Cine primeste bani in plus, in plina criza. Florin Citu anunt pentru romani

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, prezinta proiectul de rectificare bugetara. Vezi cine va primi cei mai multi bani. Cine primeste bani in plus la rectificare Seful de la Finante, Florin Citu, face declaratii de ultim moment despre rectificarea bugetara, chiar cu jumatate de ora inainte de sedinta de Guvern in care aceasta ar trebui sa .

Majorarea pensiilor cu 40%, inca in picioare. Florin Citu: Nu s-a umblat la sumele prevazute

Majorarea pensiilor cu 40%, inca in picioare. Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat ca la rectificarea bugetara nu s-a umblat la sumele prevazute.

VIDEO Prima rectificare bugetara ca raspuns la COVID-19. Florin Citu: Deficit estimat de 6,7% din PIB. Cati bani primesc Ministerul Muncii si cel al Sanatatii

Ministrul Finantelor, Florin Citu prezinta prima rectificare bugetara din acest an, aceasta avand loc mai devreme din cauza crizei cauzata de coronavirus. Potrivit acestuia, deficitul bugetar urca la 6,7% din PIB, iar economia va avea o contractie de 1,9%. Ministerul Muncii si cel al Sanatatii primesc bani. Pentru plata facturilor PNDL s-a alocat inca un miliard de lei. Cati bani primesc ministerele. SRI si STS primesc bani in plus .

Ministrul Muncii: Guvernul nu poate plati somajul tehnic pentru ca nu s-a facut rectificarea bugetara

Violeta Alexandru sustine ca Ministerul Muncii a primit aproape 600. 000 de cereri de somaj tehnic, insa plata catre cei ramasi fara un loc de munca nu s-a putut face din cauza ca nu s-a efectuat rectificarea bugetara. Anuntul a fost facut de ministrul Muncii, la inceputul sedintei de Guvern.

De unde a luat statul bani la rectificarea bugetara. Gaura din buget a crescut cu 32 de miliarde de lei

Un document consultat de Hotnews arata de unde a luat statul bani la rectificarea bugetara pentru a putea suplimenta bugetele unor ministere si institutii.

Ce institutii pierd bani la rectificarea bugetara

Autoritatile au transmis joi spre avizare rectificarea bugetara ca raspuns la coronavirus pe care au adoptat-o miercuri. Dintr-un comunicat al Ministerului Finantelor am aflat cine primeste bani. Acum, conform unui document transmis institutiilor abilitate sa dea avize, aflam si cine pierde.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )