Libnet.ro
UNICEF

00:07

Rectificarea bugetara a fost publicata in Monitorul Oficial. Obiectivele lui Citu: Sanatatea romanilor si pastrarea capacitatii de productie in economie

Adevărul Adevărul,
Rectificarea bugetara a fost publicata in Monitorul Oficial. Obiectivele lui Citu: Sanatatea romanilor si pastrarea capacitatii de productie in economie

Rectificarea bugetara aprobata de Guvern a fost publicata in Monitorul Oficial, iar ministrul Finantelor, Florin Citu, a precizat ca rectificarea are doua obiective: sanatatea romanilor si pastrarea capacitatii de productie in economie. continuă pe Adevărul

Florin Citu a anuntat ca rectificarea bugetara a fost publicata in Monitorul Oficial

Ministrul de Finante, Florin Citu, a anuntat ca rectificarea bugetara a fost publicata in Monitorul Oficial.

Florin Citu: in rectificarea bugetara nu a fost taiat niciun ban de la investitii

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca la rectificarea bugetara nu a fost taiat nici un ban.

Rectificarea bugetara a coronavirusului, in Monitorul oficial. Cine primeste bani in plus si cui i se taie din buget

Deficitul bugetar prognozat dupa aceasta rectificare ca raspuns la coronavirus va fi de 6,7% din PIB, iar economia va avea o contractie de 1,9%. Documentul a fost publicat in Monitorul Oficial.

Ministrul Muncii: Guvernul nu poate plati somajul tehnic pentru ca nu s-a facut rectificarea bugetara

Violeta Alexandru sustine ca Ministerul Muncii a primit aproape 600. 000 de cereri de somaj tehnic, insa plata catre cei ramasi fara un loc de munca nu s-a putut face din cauza ca nu s-a efectuat rectificarea bugetara. Anuntul a fost facut de ministrul Muncii, la inceputul sedintei de Guvern.

De unde a luat statul bani la rectificarea bugetara. Gaura din buget a crescut cu 32 de miliarde de lei

Un document consultat de Hotnews arata de unde a luat statul bani la rectificarea bugetara pentru a putea suplimenta bugetele unor ministere si institutii.

Ce institutii pierd bani la rectificarea bugetara

Autoritatile au transmis joi spre avizare rectificarea bugetara ca raspuns la coronavirus pe care au adoptat-o miercuri. Dintr-un comunicat al Ministerului Finantelor am aflat cine primeste bani. Acum, conform unui document transmis institutiilor abilitate sa dea avize, aflam si cine pierde.

Guvernul a aprobat rectificarea bugetara (VIDEO)

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri proiectul de Ordonanta de urgenta privind rectificarea bugetara. Potrivit acestuia, cei mai multi bani vor fi alacati catre Ministerul Muncii si Ministerul.

Noile programe pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat, publicate in Monitorul Oficial. Cand ar urma sa se desfasoare examenele

Noile programe pentru examenele nationale ce se vor desfasura in acest an au fost publicate vineri in Monitorul Oficial. Programele petru Evaluarea Nationala si Bacalaureatul sunt prevazute in ordinul.

Guvernul adopta rectificarea bugetara. Citu: Ajungem cu rambursarea TVA la zero zile. Orban: Asa ceva nici nu au visat companiile

Guvernul adopta in sedinta de miercuri prima rectificare bugetara din acest an, care se bazeaza pe o estimare de contractie a economiei de 1,9% in acest an.

VIDEO Florin Citu prezinta rectificarea bugetara: Economia se va contracta cu 1,9%. Deficitul urca la 6,7%

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a prezentat miercuri proiectul de rectificare bugetara, care se bazeaza pe o contractie economica de 1,9% din Produsul Intern Brut si un deficit de 6,7% din PIB. El spune ca nu va pune taxe noi in acest an.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )