Libnet.ro
UNICEF

12:45

Florin Citu, anuntul asteptat de milioane de romani. Cu cat se vor majora, de fapt, pensiile

Playtech Playtech,
Florin Citu, anuntul asteptat de milioane de romani. Cu cat se vor majora, de fapt, pensiile

Ministrul Finantelor, Florin Citu a vorbit in cursul serii de miercuri despre majorarea pensiilor, incepand cu 1 septembrie. Acesta nu vine cu vesti imbucuratoare, astfel ca pensionarii nu vor putea primi o majorare de 40%, asa cum li se promisese, ci una de 10%. Citu le da totusi sperante varsnicilor, mentionand faptul ca premierul ar . continuă pe Playtech

PENSIILE cresc de la 1 septembrie. Florin Citu, noi dezvaluiri: Nu se poate cu 40%. Cu cat vor fi, de fapt, majorate

Ministrul de Finante, Florin Citu, a dezvaluit ca pensiile romanilor ar trebui sa creasca cu 10% de pe 1 septembrie, dar ca e posibil ca premierul Ludovic Orban sa decida o majorare mai mare.

Alocatii 2020. Anuntul asteptat de copiii din Romania: de cand vor fi dublate alocatiile

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a facut un anunt mult asteptat de romani. El a oferit informatii despre momentul in care copiii vor beneficia de alocatiile duble si in ce context. Florin Citu, anunt de interes public Marea dublare a alocatiilor inseamna, potrivit ultimului anunt al ministrului Finantelor, Florin Citu, doar 22,5 lei in plus pentru .

Medic infectionist, avertisment catre milioane de romani. Cat de periculoasa este masca agatata de oglinda masinii

Intr-o perioada extrem de greu incercata, tot mai multi medici transmit mesaje de constientizare in incercarea de a-i ajuta pe cetateni sa inteleaga care sunt cele mai bune masuri de protectie si preventie. Cateva dintre masurile vitale in acest sens sunt pastrarea distantei sociale, dezinfectarea frecventa a mainilor si purtarea mastilor de protectie. Cu privire .

Florin Citu a facut anuntul mult asteptat! Cu cat vor creste alocatiile copiilor de la 1 august

Alocatiile copiilor vor fi majorate cu aproximativ 15%, iar in luna ianuarie va urma o alta crestere, a anuntat ministrul de Finante, Florin Citu.

Cu cat vor creste pensiile in 2020. Anuntul oficial al Guvernului

Discutiile pe marginea Legii Pensiilor 2020 au fost un adevarat spectacol politic, cu promisiuni, cu retractari, iar cei care au de suferit sunt cei aproape 3 milioane de pensionari. intr-un tarziu, mai exact miercuri 29 iulie, Guvernul Orba a anuntat cu cat se vor marii pensiile in acest an. Pur si simplu nu sunt bani .

FLORIN CITU: Alocatiile vor fi majorate cu un procent in jurul a 15%

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat, luni seara, la Realitatea Plus, ca alocatiile vor fi majorate de la 1 august cu un procent in jurul a 15%. Proiectul este in avizare si va intra in sedinta de Guvern din aceasta saptamana.

Florin Citu: Alocatiile vor fi majorate cu un procent in jurul a 15%

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat, luni seara, la Realitatea Plus, ca alocatiile vor fi majorate de la 1 august cu un procent in jurul a 15%. Proiectul este in avizare si va intra in sedinta de Guvern din aceasta saptamana.

Florin Citu, despre noile masuri anuntate de CNSU: Eu nu le vad ca pe niste restrictii care vor avea un impact major in economie, le vad ca pe niste lucruri de bun-simt (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a fost prezent, marti seara in studoiul B1 TV. Asta in contextul in care dincolo de problemele de sanatate sau sociale, pandemia a facut gaura si in bugetul de stat.

Florin Citu, despre cresterea alocatiilor: Va fi intre 15 si 20%. Vom incerca sa le dublam intr-un timp foarte scurt

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca alocatiile vor creste, la 1 august, cu un procent cuprins intre 15% si 20%. Csu a reiterat ideea ca nu se pot dubla alocatiile in acest an, insa a precizat ca Guvernul intenioneaza sa le dubleze intr-un timp foarte scurt.

Florin Citu, despre cresterea alocatiilor: Va fi intre 15 si 20%. Vom incerca sa le dublam intr-un timp foarte scurt Ce spune ministrul Finantelor despre majorarea pensiilor (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca alocatiile vor fi majorate cu un procent cuprins intre 15 si 20%, un anunt oficial in acest sens urmand a fi facut de premierul Ludovic Orban in curand.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )