Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cu cat vor creste pensiile in 2020. Anuntul oficial al Guvernului

Playtech Playtech,
Cu cat vor creste pensiile in 2020. Anuntul oficial al Guvernului

Discutiile pe marginea Legii Pensiilor 2020 au fost un adevarat spectacol politic, cu promisiuni, cu retractari, iar cei care au de suferit sunt cei aproape 3 milioane de pensionari. intr-un tarziu, mai exact miercuri 29 iulie, Guvernul Orba a anuntat cu cat se vor marii pensiile in acest an. Pur si simplu nu sunt bani . continuă pe Playtech

Citu: Voi prezenta un document in care PSD recunostea ca nu vor creste pensiile cu 40%

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat luni seara ca va prezenta un document, aprobat in sedinta de Guvern, in care PSD recunostea ca nu poate sa majoreze pensiile fara ajutor de la FMI, ca nu va creste pensiile cu 40% in 2020 si propunea o reesalonare, scrie Agerpres.

Florin Citu a facut anuntul mult asteptat! Cu cat vor creste alocatiile copiilor de la 1 august

Alocatiile copiilor vor fi majorate cu aproximativ 15%, iar in luna ianuarie va urma o alta crestere, a anuntat ministrul de Finante, Florin Citu.

Klaus Iohannis: Dublarea alocatiilor nu va fi posibila de azi pe maine. Pensiile vor creste. Punct si clar. Cat vor creste, va calcula Guvernul

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, ca de la dorinta de a dubla alocatiile la putinta de a face acest lcuru este o cale putin mai lunga. Seful statului afirma ca nu sunt bani pentru dulbarea alocatiilor si cresterea cu 40% a pensiilor, dar, atat alocatiile, cat si pensiile vor fi majorate, cresterea urmand a fi anuntata de Guvern.

Alocatii 2020. Anuntul asteptat de copiii din Romania: de cand vor fi dublate alocatiile

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a facut un anunt mult asteptat de romani. El a oferit informatii despre momentul in care copiii vor beneficia de alocatiile duble si in ce context. Florin Citu, anunt de interes public Marea dublare a alocatiilor inseamna, potrivit ultimului anunt al ministrului Finantelor, Florin Citu, doar 22,5 lei in plus pentru .

PSD, adevarul despre alocatiile copiilor. Cu cat intentioneaza Orban si Citu sa le creasca

PSD reactioneaza dupa anuntul premierului Ludovic Orban, care a sustinut luni ca alocatiile copiilor vor creste in etape. Potrivit partidului social-democrat, premierul Orban si ministrul Finantelor Florin Citu intentioneaza sa creasca alocatiile cu 15-20 de lei. Surse politice afirma ca alocatiile ar putea creste cu un procent cuprins intre 10 si 20%.

Klaus Iohannis: Dublarea alocatiilor nu va fi posibila de azi pe maine. Aceasta dublare poate deveni posibila in etape. Pensiile vor creste (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat in conferinta de presa sustinuta, miercuri, la Palatul Cotroceni, ca alocatiile pentru copii si pensiile vor fi majorate cu un procent care poate fi suportat de.

Citu: Vom creste pensiile si alocatiile, dar trebuie sa subliniem ca facem acest lucru intr-un moment dificil pentru economie

Decizia cu privire la majorarea alocatiilor pentru copii este in avizare si va fi comunicata cat mai curand in sedinta de Guvern, a declarat, luni, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, care a adaugat ca aceasta crestere va avea loc etapizat, pentru a nu pune in acest moment stabilitatea financiara in pericol.

PENSIILE cresc de la 1 septembrie. Florin Citu, noi dezvaluiri: Nu se poate cu 40%. Cu cat vor fi, de fapt, majorate

Ministrul de Finante, Florin Citu, a dezvaluit ca pensiile romanilor ar trebui sa creasca cu 10% de pe 1 septembrie, dar ca e posibil ca premierul Ludovic Orban sa decida o majorare mai mare.

Toti romanii care ajung in Germania vor fi testati. Anuntul OFICIAL al autoritatilor

Autoritatile germane au anuntat, luni, ca toate persoanele care vin din zone cu rate mari de infectare vor fi obligatoriu testate pentru noul coronavirus. Romania se incadreaza in criteriile epidemiologice anuntate de oficialii nemti, astfel ca romanii vor fi testati obligatoriu la intrarea in Germania.

Alocatiile vor creste in etape. Ce spune premierul despre majorarea pensiilor

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Guvernul va majora alocatiile copiilor in mai multe etape, aratand ca procentul si ritmul de crestere in cazul acestora depind de prognoze.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )