Libnet.ro
UNICEF

07:30

Florin Citu, atac in rafala la PSD: Cele mai iresponsabile si cele mai corupte guverne din UE au fost cele PSD

Adevărul Adevărul,
Florin Citu, atac in rafala la PSD: Cele mai iresponsabile si cele mai corupte guverne din UE au fost cele PSD

Ministrul de Finante Florin Citu a lansat sambata un atac la adresa PSD, acuzand ca fostele guverne social-democrate au fost cele mai iresponsabile si mai corupte din Uniunea Europeana. continuă pe Adevărul

Florin Citu, despre atacurile PSD: Vine azi sa dea lectii de economie cineva cunoscut ca nu are cont la banca

Ministrul de Finante Florin Citu a raspuns joi, la Adevarul Live, la atacurile PSD, amintind ca social-democratii au modificat Codul Fiscal de 500 de ori in doi ani. Totodata, acesta subliniaza ca vicepresedintele PSD Mihai Tudose, ramas cunoscut prin faptul ca nu are cont la banca, vine sa dea lectii de economie.

FLORIN CITU: Solicit procurorului general anchetarea tuturor declaratiilor facute de conducerea PSD de la inceputul declararii starii de urgenta

Ministrul Finantelor Florin Citu a cerut miercuri procurorului general anchetarea tuturor declaratiilor facute de catre conducerea PSD de la inceputul declararii starii de urgenta, considerand ca au instigat la nesupunere si la subminarea autoritatii statului si au adus costuri imense pentru economie, transmite News. ro.

Florin Citu, indemn electoral: Afara cu PSD, partidul taxelor, al inflatiei si al deficitelor!

Ministrul de Finante, Florin Citu, a rabufnit la adresa PSD, formatiunea pe care o considera partid.

Florin Citu: Pensiile s-au marit cu 177 de lei. Oamenii consuma bani, nu procente. Vor creste veniturile tuturor romanilor

Ministrul de Finante Florin Citu a fost prezent joi la Adevarul Live unde a vorbit despre marirea punctului de pensie cu 177 de lei, subliniind ca oamenii cosuma bani, nu procente, referindu-se la promisiunile PSD. Acesta a mai declarat ca viitorul guvern PNL nu-si propuna sa mareasca taxele si promite ca solutia liberala va duce la cresterea veniturilor tuturor romanilor.

Ministrul Finantelor, Florin Citu, solicita Procurorului General sa ancheteze conducerea PSD pentru declaratii care ar fi subminat autoritatea statului (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu a solicitat miercuri intr-o declaratie de presa procurorului general sa ancheteze penal conducerea PSD pentru declaratii false care ar fi subminat autoritatea statului si ar fi.

FLORIN CITU: Pentru anul viitor incercam un deficit de 7% din PIB

Pentru bugetul de anul viitor se incearca ajungerea la un deficit bugetar de doar 7% din PIB, a declarat astazi ministrul Finantelor Florin Citu.

FLORIN CITU: Romania va incheia 2020 cu o contractie economica de 4,2% si un deficit de 9,1%

Romania va incheia anul cu o contractie economica de 4,2% a PIB si un deficit bugetar de 9,1% din PIB, repsectiv 96 miliarde de lei, a anuntat, astazi, ministrul Finantelor Florin Citu, care a prezentat ultima rectificare bugetara din 2020.

Ministrul Finantelor, Florin Citu: Imediat dupa ce se va schimba majoritatea parlamentara, vom anula acele bariere puse in Parlament care opresc capitalizarea companiilor romanesti

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a afirmat vineri ca 2020 a fost un an fantastic, pentru piata de capital, in care Romania a trecut la statutul de piata emergenta. Ministrul a facut o promisiune, in.

Florin Citu: Doar economia liberala genereaza suficiente resurse pentru a sustine constant Sanatatea si Educatia (VIDEO)

Florin Citu, ministrul de Finante, a vorbit joi, la evenimentul de lansare a programului de guvernare al PNL pe 2021-2024, despre ce inseamna Romania liberala si despre solutia partidului din care face parte.

Florin Citu: Estimam o scadere economica de 4,2% in 2020

Florin Citu, ministrul Finantelor, anticipeaza un deficit pentru anul in curs de 9,1% din PIB, aprox.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )