Libnet.ro
UNICEF

10:30

Florin Citu, catre Marcel Ciolacu: Fii barbat!

Antena3 Antena3,
Florin Citu, catre Marcel Ciolacu: Fii barbat!

Ministrul de Finante, Florin Citu, ii cere lui Marcel Ciolacu sa recunoasca ca a gresit dupa ce Fondul Monetar International FMI) si-a imbunatatit usor estimarile privind evolutia economiei romanesti. continuă pe Antena3

FLORIN CITU: Ajunge! Somez PSD sa opreasca terorismul economic

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a transmis, duminica, un mesaj pentru iderl PSD, Marcel Ciolacu: Somez PSD sa opreasca terorismul economic. Citu sustine ca toate partidele care cresc cheltuielile bugetare sau reduc veniturile la buget sunt vinovate de terorism economic impotriva Romaniei, iar derapajele PSD pot duce la reducerea cu cel putin 13 miliarde euro a fondurilor UE pentru Romania si la scaderea ratingului de tara, transmite News. ro.

Florin Citu: Somez PSD sa opreasca terorismul economic

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a transmis, duminica, pe pagia sa de Facebook, un mesaj pentru presedintele PSD Marcel Ciolacu, prin care someaza PSD sa opreasca terorismul economic. Florin C.

Marcel Ciolacu arunca bomba pe scena politica: de ce vrea o alianta intre toate partidele

Presedintele PSD isi doreste ca toate partidele sa se uneasca, pentru a gasi solutii in lupta anti-Covid-19. Asadar, Marcel Ciolacu face un apel catre toate partidele politice sa se aseze la aceeasi.

Marcel Ciolacu, suspect pentru a doua oara de coronavirus. Ce mesaj a transmis liderul PSD din izolare

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, este suspect pentru a doua oara de COVID-19, dupa ce a intrat in contact cu mai multe persoane confirmate ulterior pozitiv. Anuntul a fost facut cu putin timp in urma, atunci cand politicianul si-a anulat tot programul. PSD, asaltat de noul coronavirus Marcel Ciolacu trece prin momente dificile dupa confirmare mai .

Florin Citu: Sa fie foarte clar pentru toata lumea - primul raport finalizat la PMB a fost deja trimis la DNA

Ministrul finantelor Florin Citu anunta, luni seara, ca primul raport de control de la Primaria Capitalei a fost trimis la DNA, prejudiciul calculat de catre inspectori fiind de 200 de milioane de lei, scrie News. ro.

Florin Citu: Sa fie foarte clar pentru toata lumea - Primul raport finalizat la PMB a fost deja trimis la DNA

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta, luni seara, ca primul raport de control de la Primaria Capitalei a fost trimis la DNA, prejudiciul calculat de catre inspectori fiind de 200 de milioane de lei.

Florin Citu: Situatia Primariei Bucuresti la datorii arata rau. Arata o administrare proasta a banului public Au fost alocati bani pentru plata subventiilor. Plata catre subventie nu s-a facut. Unde au ajuns acesti bani si la cine?

Am cerut o situatie a modului in care au fost cheltuiti banii publici in institutiile statului, a declarat ministrul Finantelor, Florin Citu, intr-o declaratie de presa transmisa pe Facebook. Situatia pe care am primit-o a fost departe de a fi imbucuratoare. Am gasit companii care nu au avut o analiza a situatiei economice financiare facuta in ultimii 10-15 ani, a spus el.

MARCEL CIOLACU: Fatalismul mioritic al domnului Iohannis nu tine loc de masuri concrete

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marti, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a facut din nou declaratii de presa de la Cotroceni, ca fatalismul mioritic al domnului Iohannis nu tine loc de masuri concrete. in sfarsit, presedintele Iohannis ne-a spus care e secretul luptei sale cu pandemia: norocul, a transmis Ciolacu.

MARCEL CIOLACU: Iohannis si Guvernul PNL refuza orice dialog constructiv si se pregatesc doar de alegeri

Marcel Ciolacu afirma, intr-o postare pe Facebook, ca Romania trebuie sa se pregateasca cu cu toate fortele pentru a evita o catastrofa medicala si acuza Guvernul PNL ca refuza orice dialog constructiv si se pregatesc doar de alegeri.

Marcel Ciolacu este in izolare dupa ce mai multi lideri PSD sunt pozitiv Covid

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, va efectua un test COVID si va intra in izolare pana la aflarea rezultatului, transmite PSD. M-am vazut cu Radu Moldovan. Dar a stat cu masca toata perioada. Asa este normal, sa ma izolez si sa-mi fac testul, a declarat Ciolacu pentru G4Media. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )