Libnet.ro
UNICEF

10:45

MARCEL CIOLACU: Iohannis si Guvernul PNL refuza orice dialog constructiv si se pregatesc doar de alegeri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: Iohannis si Guvernul PNL refuza orice dialog constructiv si se pregatesc doar de alegeri

Marcel Ciolacu afirma, intr-o postare pe Facebook, ca Romania trebuie sa se pregateasca cu cu toate fortele pentru a evita o catastrofa medicala si acuza Guvernul PNL ca refuza orice dialog constructiv si se pregatesc doar de alegeri. continuă pe Ziarul Bursa

MARCEL CIOLACU: Mitica Dragomir nu poate fi reprezentantul PSD pe lista de consilieri municipali ai Capitalei

Prezenta lui Mitica Dragomir pe listele PSD de consilieri municipali ai Capitalei este una inoportuna, a declarat, vineri, presedintele partidului, Marcel Ciolacu, care a solicitat organizatiei Sectorului 3 sa analizeze aceasta situatie, scrie g4media.

MARCEL CIOLACU: Comemorarea Holocaustului - asumarea responsabila a unui episod dureros al istoriei

Comemorarea Holocaustului reprezinta, in mod cert, asumarea responsabila, constienta si sincera a unui episod dureros al istoriei si aducerea-aminte trebuie sa fie insotita de fermitate in apararea drepturilor omului, tolerantei si diversitatii, a afirmat presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu arunca bomba pe scena politica: de ce vrea o alianta intre toate partidele

Presedintele PSD isi doreste ca toate partidele sa se uneasca, pentru a gasi solutii in lupta anti-Covid-19. Asadar, Marcel Ciolacu face un apel catre toate partidele politice sa se aseze la aceeasi.

Marcel Ciolacu: Romania trebuie sa se pregateasca cu toate fortele pentru a evita o catastrofa medicala!

Liderul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu trage un semnal de alarma si spune ca Romania trebuie sa se pregateasca cu toate fortele pentru a evita o catastrofa medicala.

Marcel Ciolacu anunta schimbari majore in PSD. Va fi exclus Mitica Dragomir din partid?

Cresc tensiunile intre social democrati, mai exact intre Organizatia PSD Bucuresti si conducerea partidului. Lista de consilieri generali ai Gabrielei Firea a fost drastic scurtata de Marcel Ciolacu dupa ce i-a eliminat pe cei cu un trecut controversat. Avantaj pentru Aurelian Badulescu aflat la coada listei, ajungand, astfel, printre favoriti.

Scandal in PSD. Marcel Ciolacu cere excluderea lui Mitica Dragomir din Consiliul General. UPDATE (VIDEO)

Liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu, si Sorin Grindeanu i-au cerut Gabrielei Firea sa-i convinga pe Petre Roman, Dumitru Dragomir si Anghel Iordanescu sa se retraga de pe lista consilierilor generali.

Marcel Ciolacu: Asta este diferenta fundamentala! Toate aceste masuri vor fi prezentate in detaliu in perioada urmatoare

Marcel Ciolacu prezinta, pe o retea sociala, programul de guvernare care contine proiecte si masuri concrete pentru a repune Romania pe drumul corect.

Victor Ponta: Marcel Ciolacu mi-a cerut sa ne aliem pe plan local. Si cei de la PNL mi-au cerut chestia asta. Se va intampla de la caz la caz

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat miercuri seara ca atat cei de la PSD, cat si reprezentantii PNL i-au propus sa se alieze pentru formarea unor majoritati in diverse consilii locale si.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )