Libnet.ro
UNICEF

11:00

Florin Citu, decizie radicala. Premierul a amanat anuntul pana in ultimul moment!

Antena3 Antena3,
Florin Citu, decizie radicala. Premierul a amanat anuntul pana in ultimul moment!

Premierul Florin Citu preia exemplul presedintelui Klaus Iohannis. continuă pe Antena3

Ce se intampla cu pensiile in 2021. Anuntul premierului Florin Citu

Pensiile nu vor creste cu 40% in 2021, a anuntat Florin Citu, premierul Romaniei. Veniturile pensionarilor vor fi majoratecu 8% din septembrie, potrivit calendarului stabilit de coalitia de.

Premierul Florin Citu se vaccineaza public impotriva COVID-19, sambata (VIDEO)

Prim-ministrul Florin Citu a anuntat ca, sambata, se va vaccina public anti-COVID-19. Anuntul a fost facut la capatul sedintei de Guvern de miercuri, cand prim-ministrul a precizat, printre altele, ca.

Premierul Citu, decizie de ultima ora: 10,5 milioane de romani se vor putea intoarce la o viata normala

Premierul Florin Citu anunta ca a cerut Comisiei Europene suplimentarea numarului de doze de vaccin pentru Romania.

Florin Citu: Sper ca OUG privind finantarea centrelor de vaccinare sa fie gata pana vineri. Trebuie clarificat mecanismul de plata Au fost situatii cand nota de plata a fost supraevaluata

Premierul Florin Citu a precizat ca spera caOrdonanta de Urgenta privind finantarea centrelor de vaccinare anti-COVID-19 sa fie gata pana vineri. Prim-ministrul a explicat ca trebuie clarificat.

Florin Citu, despre ordonanta care a starnit neintelegeri intre Boc si Voiculescu: Astept de la ministrul sanatatii criterii clare

Premierul Florin Citu spune ca spera ca ordonanta de urgenta privind finantarea centrelor de vaccinare sa fie finalizata pana vineri, cand va avea loc o noua sedinta de Guvern. Este acea ordonanta de urgenta care a starnit disensiuni intre primarul Clujului Emil Boc si ministrul sanatatii Vlad Voiculescu. Premierul considera ca trebuie clarificat mecanismul de plata si stabilite criterii clare pentru alocarea finantarilor.

Florin Citu: Obiectivul meu este sa avem 10,4 milioane persoane vaccinate in septembrie

Premierul Florin Citu si-a stabilit ca obiectiv vaccinarea a 10. 4 milioane de persoane pana in luna septembrie. in opinia premierului, vaccinarea merge bine si va merge si mai bine de acum inainte, iar partea de finantarea a cheltuielilor se va rezolva.

Florin Citu a eliberat din functii mai multi oameni din echipa lui Ludovic Orban

Mai multe decizii de eliberari din functii, semnate de premierul Florin Citu, au fost publicate marti in Monitorul Oficial. Aceste persoane, de la consilieri de stat pana la secretari de stat, au facut parte din echipa guvernamentala a fostului premier Ludovic Orban.

Premierul Florin Citu va fi vaccinat anti-COVID-19 pe 16 ianuarie, la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Dr. Carol Davila din Capitala

Premierul Florin Citu va fi vaccinat anti-COVID-19 pe 16 ianuarie, la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Dr. Carol Davila din Bucuresti, potrivit unui anunt oficial transmis joi seara de.

Florin Citu: Legile salarizarii si a pensiilor se modifica! Ce ii asteapta pe romani in 2021

Premierul Florin Citu a pus ochii pe sporurile din sectorul bugetar in incercarea de a strange mai multi bani la buget. Astfel, legea salarizarii si legea pensiilor ar putea fi modificate, astfel incat din bugetul pe 2021 sa fie eliminate unele sporuri si inechitati din sistemul bugetar, a declarat premierul Florin Citu la un post de radio.

Premierul Florin Citu: Ne uitam la toate sporurile in sectorul public, pentru bugetul din 2021, sa vedem care dintre ele se justifica sau nu Legea salarizarii si legea pensiilor vor fi modificate

Intrebat despre sporurile de 30% acordate in plina pandemie de coronavirus angajatilor din prefecturi, premierul Florin Citu a declarat joi, la Radio Guerrilla, ca se va face o analiza a tuturor sporurilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )