Libnet.ro
UNICEF

14:15

Florin Citu, despre amenzile acordate in perioada starii de urgenta: Au fost achitate mai putin de 100 de milioane de lei din totalul de 600 de milioane

B1 B1,
Florin Citu, despre amenzile acordate in perioada starii de urgenta: Au fost achitate mai putin de 100 de milioane de lei din totalul de 600 de milioane

In perioada starii de urgenta, in Romania au fost aplicate amenzi in valoare de peste 600 de milioane de lei pentru nerespectarea masurilor impuse de autoritati pentru limitarea raspandirii noului. continuă pe B1

Cati bani au fost platiti din amenzile neconstitutionale din perioada starii de urgenta Ministrul de Finante spune ca nu toti vor fi dati inapoi

Din amenzile in valoare de apoape 600 de milioane de lei, aplicate in perioada starii de urgenta, la buget au ajuns, din plata lor, doar 100 de milioane. Datele au fost anuntate de ministrul Finantelor, Florin Citu.

Statul a incasat mai putin de 100 milioane de lei din amenzile date in starea de urgenta. Ce spune Florin Citu despre o amnistie

Statul roman a incasat mai putin de 100 milioane de lei din amenzile date in starea de urgenta, a declarat ministrul Finantelor Florin Citu, care a vorbit si despre o amnistie referitoare la aceste sanctiuni.

Florin Citu, despre IMM Invest: Peste 3.000 de companii au luat finantare, speram in doua saptamani sa ajungem la 10.000 Ministrul Finantelor sustine ca a vazut deja un draft privind Fondul de Investitii (VIDEO)

Ministrul Finantelor a declarat joi, la debutul sedintei saptamanale de Guvern, ca programul IMM Invest merge tot mai bine, mai ales dupa ce a discutat cu sistemul financiar-bancar si dupa ce a eliminat o.

CORONAVIRUS |Florin Citu: Mi-a fost mai frica de deficit si capacitatea de finantare a Romaniei decat de COVID-19

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca in aceasta perioada a pandemiei s-a temut mai tare problemele legate de capacitatea de finantare a Romaniei, decat de pericolul de a fi contaminat cu noul.

Florin Citu spune ca i-a fost mai frica de deficit decat de Covid-19

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a afirmat ca singura ingrijorare a sa in toata aceasta perioada a fost situatia finantelor publice, iar frica pentru stabilitatea si capacitatea de finantare a tarii a fost mai mare decat cea de Covid-19.

Citu, despre majorarea pensiilor din septembrie: O crestere de 10% este ceea ce putem sustine in acest moment

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat ca bugetul actual poate sustine o crestere de 10% a pensiilor in acest an. El a anuntat ca va prezenta premierului doua scenarii pentru pensii, dintre care unul prevede o crestere de 10%, fara sa dea detalii despre cealalta posibilitate.

Citu, despre dublarea alocatiilor: De ce nu ma intreaba nimeni daca o sa dublez investitii?

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat ca nu exista bani pentru dublarea alocatiilor si ca masura ar putea fi amanata, in cazul in Curtea Constitutionala se pronunta in favoarea majorarii.

VIDEO. Citu, despre programul IMM Invest: 3.083 de companii au luat finantare

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a declarat, joi, ca Programul IMM Invest functioneaza foa.

Florin Citu: Decizia cu cat va creste pensiile va fi una politica (VIDEO)

Ministrul de Finante, Florin Citu,a declarat ca are doua scenarii pentru pensii, iar, conform unuia dintre ele, acestea vor fi majorate, in septembrie, cu 10%, cu toate acestea, duminica, in emisiunea Dosar de.

Florin Citu: Cred ca 90% mall-urile se vor redeschide de pe 15 iunie

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a spus ca sunt sanse foarte mari ca mall-uri sa se redeschida de pe data de 15 iunie, daca situatia generata de infectia cu coronavirus nu se va inrautati.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )