Libnet.ro
UNICEF

05:15

Florin Citu, despre campania de vaccinare: incepem sa avem ritmul pe care il asteptam. Nu ne permitem sa irosim nicio doza de vaccin (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu, despre campania de vaccinare: incepem sa avem ritmul pe care il asteptam. Nu ne permitem sa irosim nicio doza de vaccin (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat luni dimineata ca Romania reuseste sa vaccineze mai repede decat multe alte tari din Uniunea Europeana. Deja s-au facut reprogramarile,nu se mai. continuă pe B1

Florin Citu, despre campania de vaccinare: incepem sa avem ritmul pe care il asteptam (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat luni dimineata ca Romania reuseste sa vaccineze mai repede decat multe alte tari din Uniunea Europeana. Deja s-au facut reprogramarile. Dozele care vin azi sunt .

Premierul Florin Citu, despre tragedia de la Matei Bals: De aceasta data reactia autoritatilor a fost eficienta si rapida Despre cauze si responsabili discutam dupa ce avem toate informatiile

Premierul Florin Citu a reactionat in urma incendiului produs vineri dimineata la Institutul Matei Bals, in urma caruia patru pacienti si-au pierdut viata. Prim-ministrul a precizat intr-un mesaj publicat.

FLORIN CITU, DESPRE INCENDIUL DE LA MATEI BALS: Un lucru este cert, de aceasta data reactia autoritatilor a fost eficienta si rapida

Premierul Florin Citu a transmis, vineri, condoleante familiilor victimelor din incendiul de la Institutul Matei Mals si anunta ca responsabilii vor fi identificati dupa ce exista toate informatiile. Un lucru este cert, de aceasta data reactia autoritatilor a fost eficienta si rapida, a transmis premierul.

Premierul Florin Citu, despre bugetul pe 2021: Cheltuielile care se duc catre sectorul public trebuie legate de reforma. Nu dau inapoi de la acest lucru

Premierul Florin Citu a vorbit luni depre adoptarea bugetului pe anul 2021, precizand ca, in acest an cheltuielile care se duc spre sectorul public vor fi legate de reforma si ca niciun ban nu va fi alocat daca.

Florin Citu, despre incendiul de la Institutul Matei Bals: Nu am invatat nimic din experienta de anul trecut. Nu putem sa cheltuim 95% din resurse pe salarii si sporuri. Fiecare angajat din sectorul public sa-si faca treaba

Premierul Florin Citu a convocat o sedinta de urgenta la Guvern dupa incendiul de la Spitalul Matei Bals, soldat cu moartea a cinci pacienti. Procurorii au deschis in acest caz un dosar penal in rem.

UPDATE Citu, despre redeschiderea scolilor din 8 februarie: Nu avem o imbunatatire fantastica a situatiei epidemiologice, dar nici o inrautatire Ce spune ministrul Educatiei

Premierul Florin Citu spune ca marti, impreuna cu presedintele Klaus Iohannis, va fi luata decizia cu privire la redeschiderea scolilor din 8 februarie, iar pana atunci nu se poate antepronunta. Din ce vedem, evolutia epidemiologica -n. r. ) este constanta, nu avem o imbunatatire fantastica de acum doua saptamani, dar nu avem nicio inrautatire.

Premierul Florin Citu, despre redeschiderea scolilor: Vom avea maine toate informatiile Din ce vedem evolutia este constanta

In cursul zilei de 9 februarie, autoritatile ar urma sa aiba toate informatiile necesare cu privire la evolutia epidemiologica, iar astfel se va decide daca scolile se vor redeschide in data de 8 februarie, a.

Premierul Florin Citu, criticat de Sanitas: Nu spune nimic despre adevaratii vinovati

Federatia Sanitas il critica dur pe premierul Florin Citu despre care spune ca face declaratii halucinante despre veniturile cadrelor medicale, dar nu vorbeste despre vinovatii pentru producerea tragediei de la Spitalul Matei Bals.

Florin Citu, in vizita la Institutul Matei Bals, dupa incendiul tragic: Avem nevoie de adevar cat mai repede

Premierul Florin Citu a mers, astazi, la Institutul Matei Bals din Bucuresti, la o zi dupa incendiul tragic in urma caruia sase oameni bolnavi de COVID-19 si-au pierdut viata.

CITU, DESPRE INCENDIUL DE LA MATEI BALS: Va promit: vinovatii vor suporta consecintele, indiferent de functia pe care o au

Premierul Florin Citu a facut sambata o vizita la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals, pentru a se asigura ca nu le lipseste nimic celor care cerceteaza cauza incendiului si ca nu va exista pauza in aceasta ancheta. Salariile mari din sectorul public, comparativ cu sectorul privat, trebuie justificate de un mod de lucru profesionist.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2533 seconds )