Libnet.ro
UNICEF

12:15

Florin Citu a discutat cu omologul grec despre campania de vaccinare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Florin Citu a discutat cu omologul grec despre campania de vaccinare

Premierul Florin Citu a avut luni o convorbire cu omologul grec Kyriakos Mitsotakis, iar discutiile au vizat campania de vaccinare. Seful Executivului roman i-a transmis prim-ministrului Greciei ca spera ca cetatenii romani sa poata calatorii din nou fara restrictii in Grecia. Turismul reprezinta unul dintre cele mai importante domenii ale relatiei noastre bilaterale, a adaugat Citu. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu a discutat cu premierul Frantei despre vaccinare si relansarea economica

Premierul Florin Citu a anuntat, luni, pe pagina sa de Facebook, ca a avut o convorbire cu omologul francez Jean Castex.

Florin Citu, anunt important la o zi dupa ce s-a vaccinat

Premierul Florin Citu a tinut sa dea un semnal pozitiv la o zi dupa ce s-a vaccinat la Spitalul Militar de Urgenta Carol Davila. Seful Executivului a transmis duminica dimineata ca programarile pentru imunizare merg bine, de asemenea si campania de vaccinare.

Premierul Florin Citu a avut o convorbire cu omologul francez, Jean Castex

Premierul Florin Citu a avut luni prima convorbire in calitate de prim-ministru cu omologul francez,Jean Castex, potrivit unei postari pe pagina de Facebook a Guvernului Romaniei Citu i-a transmis.

Alexandru Rafila (PSD), despre campania de vaccinare: Platforma informatica a avut numeroase sincope inscrierea fara prioritizare a unui numar extrem de mare de persoane va impiedica accesul celor mai expusi (VIDEO)

Deputatul PSD Alexandru Rafila a adus mai multe critici felului in care se deruleaza campania nationala de vaccinare anti-COVID-19. Printre altele, medicul a reclamat modul de realizare si functionare a platformei.

Florin Citu, dupa ce s-a vaccinat anti-COVID: Ma bucur ca am putut sa ma vaccinez. Am facut-o pentru mine si pentru cei din jurul meu (VIDEO)

La iesirea din Spitalulu Militar, premierul Florin Citu a oferit mai multe detalii despre cum a decurs vaccinarea. Premierul a precizat, la finalul primei vaccinari ca va face tot ce tine de el pentru a-i convinge.

Premierul Florin Citu a numit noi secretari de stat la Ministerul Justitiei si Ministerul Finantelor

Premierul Florin Citu a numit in cursul zilei de vineri noi secretari de stat in actuaul Guvern. Este vorba despre patru persoane, dintre care un nou secretar de stat la Ministerul Justitiei si alti trei noi.

Florin Citu s-a vaccinat azi. Ce mesaj a transmis poporului roman prin intermediul tricoului sau VIDEO

Dupa ce ieri, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a vaccinat anticoronavirus, a venit randul lui Florin Citu, premierul tarii, sa se vaccineze. Florin Citu s-a vaccinat azi Acesta a primit prima doza a vaccinului PfizerBioNTech la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila, din Capitala. Astfel, premierul tarii s-a vaccinat si el, la numai .

Premierul Florin Citu s-a vaccinat anti-Covid

ACTUALIZARE - Citu: Ramanem la obiectivul nostru, 10. 000 de romani vaccinati pana in septembrie --- *ACTUALIZARE - Premierul Florin Citu s-a vaccinat anti-COVID-19. --- Premierul Florin Citu se va vaccina anti-Covid sambata, la ora 12:00, la Spitalul Militar Carol Davila.

Premierul Florin Citu s-a vaccinat anti-COVID, la Spitalul Militar din Bucuresti (VIDEO)

Premierul Florin Citu s-avaccinat, azi, 16 ianuarie la Spitalulu Militar Central Dr. Carol Davila din Bucuresti. Citu a primit prima doza din serul anti-COVID realizat de Pfizer. Peste 21 de zile,.

Florin Citu a stabilit atributiile vicepremierilor. Ce ministere vor coordona Dan Barna si Kelemen Hunor

Premierul Florin Citu a decis care sunt atributiile celor doi vicepremieri, decizia fiind publicata, luni seara, in Monitorul Oficial. Dan Barna si Kelemen Hunor coordoneaza ministerele care au revenit formatiunilor lor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3153 seconds )