Libnet.ro
UNICEF

23:30

Alexandru Rafila (PSD), despre campania de vaccinare: Platforma informatica a avut numeroase sincope inscrierea fara prioritizare a unui numar extrem de mare de persoane va impiedica accesul celor mai expusi (VIDEO)

B1 B1,
Alexandru Rafila (PSD), despre campania de vaccinare: Platforma informatica a avut numeroase sincope inscrierea fara prioritizare a unui numar extrem de mare de persoane va impiedica accesul celor mai expusi (VIDEO)

Deputatul PSD Alexandru Rafila a adus mai multe critici felului in care se deruleaza campania nationala de vaccinare anti-COVID-19. Printre altele, medicul a reclamat modul de realizare si functionare a platformei. continuă pe B1

Noi probleme tehnice la platforma online de programare pentru vaccinare: Platforma informatica nu a fost disponibila, luni dimineata. Aglomeratie in centrele din Capitala din cauza defectiunilor (VIDEO)

Debut haotic al etapei a doua din campania de vaccinare anti-COVID-19. Dupa ce platforma online de programare nu a functionat, vineri, chiar la debutul celei de-a doua etape, luni dimineata au aparut noi probleme.

Campania de vaccinare: platforma s-a gripat, iar pacientii s-au bulucit pana la lesin

Sute de persoane s-au inghesuit, luni, la doua mari centre de vaccinare din Bucuresti pentru a primi serul anti-COVID. Haosul a fost sporit de proasta functionare a platformei electronice, care a facut ca intregul proces sa se desfasoare cu incetinitorul.

Alexandru Rafila, acuzatii grave la adresa premierului Citu. Cum i-a pacalit pe romani

Medicul Alexandru Rafila a criticat recent modul in care se promoveaza campania de vaccinare anti-Covid-19. Acesta i-a transmis premierului ca informatiile referitoare la vaccinul anti-covid-19 sunt putin exagerate, existand riscul sa creeze asteptari false in randul cetatenilor. Ce le-a promis Florin Citu varstnicilor Premierul Romaniei se arata foarte entuziast cu privire la vaccinarea anti-Covid-19 in .

Profesorul Alexandru Rafila: Este gresit ca deschiderea scolilor sa fie conditionata de vaccinarea profesorilor

Profesorul Alexandru Rafila, deputat PSD si reprezentant al Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a afirmat, luni, ca deschiderea scolilor nu ar trebui conditionata de vaccinarea profesorilor, asa cum au sugerat reprezentantii Ministerului Sanatatii, deoarece vaccinarea tuturor cadrelor medicale ar dura prea mult.

Certificatul de vaccinare, desfiintat de specialisti. Raed Arafat: Va duce la o piata a falsurilor! Alexandru Rafila: Discriminarea trebuie evitata cu orice pret!

Secretarul de stat Raed Arafat si reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, au explicat sambata, la Punctul de intalnire, de ce introducerea unui certificat de vaccinare care sa permita mobilitatea titularului nu ar fi o masura oportuna in contextul pandemic actual.

Alexandru Rafila remarca un paradox: Discutam despre deschiderea scolilor in functie de situatia epidemiologica, dar nu facem suficiente teste pentru a aprecia corect aceasta evolutie (VIDEO)

Profesorul Alexandru Rafila, deputat PSD, a reprosat guvernantilor ca au facut declaratii contradictorii pe tema redeschiderii scolilor din 8 februarie. Acesta a insistat ca reluarea cursurilor in format fizic nu.

Alexandru Rafila critica organizarea si comunicarea pe tema vaccinarii anti-COVID-19: Sa nu cream false asteptari Despre vaccinarea varstnicilor si a celor cu boli cronice: O subetapizare era mai potrivita

Profesorul Alexandru Rafila, deputat PSD, a criticat modul in care principalii decidenti politici comunica pe tema vaccinarii anti-COVID-19. Acesta a remarcat mai multe declaratii publice contradictorii precum si.

Alexandru Rafila crede ca parlamentarii ar trebui vaccinati la un centru infiintat la Parlament

Deputatul Alexandru Rafila crede ca parlamentarii ar trebui vaccinati la un centru infiintat la Palatul Parlamentului sau sa fie arondati la unul sau doua centre de vaccinare, transmite News. ro.

Alexandru Rafila: Anul acesta, in mod sigur, vom purta masca

Deputatul PSD Alexandru Rafila a declarat luni ca in mod sigur in acest an vom purta masca, iar renu.

Alexandru Rafila: Comunicarea haotica pe tema vaccinarii anti-COVID-19 trebuie sa inceteze. Informatiile nu ajung la varstnici si la cei din zonele defavorizate (VIDEO)

Profesorul Alexandru Rafila, deputat PSD, a acuzat, luni, lipsa unei campanii serioase de informare a populatiei in legatura cu vaccinul anti-COVID-19. Acesta a sustinut ca informatii esentiale nu ajung fix la pe.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )