Libnet.ro
UNICEF

05:00

FLORIN CITU, DUPA INTALNIREA CU NICUSOR DAN: Situatia financiara a PMB este dificila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU, DUPA INTALNIREA CU NICUSOR DAN: Situatia financiara a PMB este dificila

Ministrul Finantelor, Florin Citu, precizeaza ca a avut astazi o intalnire foarte buna de lucru cu primarul ales Nicusor Dan si prim-ministrul Ludovic Orban. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu, dupa ce a votat: ii incurajez pe toti oamenii sa vina la vot, e simplu si nu se risca nimic (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, duminica, dupa ce a votat la alegerile locale, ca procesul electoral s-a desfasurat foarte rapid, chiar daca votarea are loc in conditii speciale, in contextul.

EXCLUSIV Controversatul om de afaceri Manochehr Saadati Sohi, responsabil pentru santierul din Herastrau, se caieste dupa ce Nicusor Dan a castigat alegerile: Sper ca tot ce a promis sa reuseasca. Anterior spunea ca va pleaca din Romania

EXCLUSIV Unul dintre personajele controversate caruia Nicusor Dan, noul primar al Capitalei, i-a pus bete in roate blocand mai multe proiecte imobiliare fara autorizatie este omul de afaceri iranian Manochehr.

NICUSOR DAN: Proiectul privind stimularea financiara a donatorilor de sange si plasma e ilegal

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat astazi ca proiectul privind stimularea financiara a celor care doneaza sange si plasma este ilegal, astfel ca el va fi stopat.

NICUSOR DAN: Proiectul privind stimularea financiara a donatorilor de sange si plasma e ilegal si va fi stopat

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat astazi ca proiectul privind stimularea financiara a celor care doneaza sange si plasma este ilegal, astfel ca el va fi stopat.

Firea, intrebata daca face un pas in spate: Ca am dublat scorul partidului in Bucuresti? Abia astept intalnirea lui Nicusor Dan cu caracatita mea

Candidatul PSD pentru Primaria Capitalei, Gabriela Firea, care a pierdut cursa electorala pentru al doilea mandat, sustine ca nu are motive sa faca un pas in spate din conducerea PSD in urma rezultatului, intrucat scorul politic al partidului a fost dublat.

ROBERT NEGOITA: Le multumesc tuturor celor care au iesit la vot; il felicit pe Nicusor Dan

Robert Negoita, castigator al unui nou mandat de primar in Sectorul 3, conform datelor partiale anuntate de BEC, a multumit celor care au iesit duminica la vot si l-a felicitat pe Nicusor Dan pentru rezultatul obtinut in competitia pentru Primaria Capitalei, mentionand ca Bucurestiul are nevoie de multe schimbari in bine.

Mircea Badea a reactionat bizar dupa ce a vazut ca Nicusor Dan a invins-o pe Gabriela Firea in cursa pentru Primaria Capitalei

Realizatorul TV a fost ironic, dupa victoria lui Nicusor Dan in cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei. Mircea Badea a zis ca, odata cu schimbarea edilului de la Bucuresti, va aparea si divertismentul,.

Prima reactie din interiorul PSD dupa ce Nicusor Dan a castigat Primaria Capitalei

Vom astepta numaratoarea voturilor, a spus liderul PSD Marcel Ciolacu.

Nicusor Dan: Trebuie sa recastigam increderea pietei financiare si sa refinantam diversele datorii ale Capitalei

Nicusor Dan a facut o serie de precizari dupa intalnirea de miercuricu Florin Citu, ministrul Finantelor. Cu aceasta ocazie, Primarul General ales al Capitalei a explicat de ce este esentiala.

NICUSOR DAN, DESPRE RETEAUA DE TERMOFICARE A CAPITALEI: Trebuie sa facem un management de avarie

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat astazi ca, din momentul in care va prelua functia, va face un management de avarie in ceea ce priveste situatia retelelor de termoficare, respectiv a caldurii si apei calde din Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )