Libnet.ro
UNICEF

09:15

NICUSOR DAN: Proiectul privind stimularea financiara a donatorilor de sange si plasma e ilegal

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICUSOR DAN: Proiectul privind stimularea financiara a donatorilor de sange si plasma e ilegal

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat astazi ca proiectul privind stimularea financiara a celor care doneaza sange si plasma este ilegal, astfel ca el va fi stopat. continuă pe Ziarul Bursa

NICUSOR DAN: Proiectul privind stimularea financiara a donatorilor de sange si plasma e ilegal si va fi stopat

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat astazi ca proiectul privind stimularea financiara a celor care doneaza sange si plasma este ilegal, astfel ca el va fi stopat.

Nicusor Dan: Proiectul privind stimularea financiara a donatorilor de sange si plasma e ilegal si va fi stopat Firea: Acest om e de un cinism ingrozitor

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat miercuri ca proiectul privind stimularea financiara a celor care doneaza sange si plasma este ilegal, astfel ca el va fi stopat. Resping ferm aceasta acuzatie si atrag atentia ca acest om este de un cinism ingrozitor si nu-i pasa absolut deloc de oameni!, a reactionat Gabriela Firea.

Nicusor Dan, despre proiectul metroului de suprafata: Pe fonduri europene si gata pana la sfarsitul mandatului

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca intentioneaza sa acceseze fonduri europene, prin Programul Operational Regional, pentru realizarea unor mai proiecte de care Bucurestiul are nevoie cum ar fi metroul de suprafata, sau reabilitarea sinelor de tramvai.

Nicusor Dan: Proiectul privind stimulentul pentru donarea de plasma este ilegal si va inceta. incurajezi oameni care nu sunt neaparat sinceri si pot sa-i puna in pericol pe ceilalti

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat miercuri ca proiectul privind stimularea financiara a celor care doneaza plasma este ilegal, astfel ca el va fi stopat. Nicusor Dan:.

FLORIN CITU, DUPA INTALNIREA CU NICUSOR DAN: Situatia financiara a PMB este dificila

Ministrul Finantelor, Florin Citu, precizeaza ca a avut astazi o intalnire foarte buna de lucru cu primarul ales Nicusor Dan si prim-ministrul Ludovic Orban.

ROBERT NEGOITA: Le multumesc tuturor celor care au iesit la vot; il felicit pe Nicusor Dan

Robert Negoita, castigator al unui nou mandat de primar in Sectorul 3, conform datelor partiale anuntate de BEC, a multumit celor care au iesit duminica la vot si l-a felicitat pe Nicusor Dan pentru rezultatul obtinut in competitia pentru Primaria Capitalei, mentionand ca Bucurestiul are nevoie de multe schimbari in bine.

NICUSOR DAN, DESPRE RETEAUA DE TERMOFICARE A CAPITALEI: Trebuie sa facem un management de avarie

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat astazi ca, din momentul in care va prelua functia, va face un management de avarie in ceea ce priveste situatia retelelor de termoficare, respectiv a caldurii si apei calde din Bucuresti.

Nicusor Dan: in prima saptamana dupa investire voi prezenta situatia financiara a PMB; va fi realizat un audit

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat luni, la B1 TV, ca in termen de o saptamana de la investire intentioneaza sa prezinte situatia financiara a Primariei, iar in decurs de cateva luni va fi realizat un audit, potrivit Agerpres.

ELENA UDREA: Nicusor Dan nu poate fi un primar cu mult mai rau decat Gabi Firea

Elena Udrea a afirmat, duminica seara, ca a votat cu Traian Basescu si PMP, dar a constatat ca s-a votat noul, asa cum in 2004 se vota PD. &171;Noul &187;de atunci a devenit &171;vechiul &187;, a afirmat Udrea, adaugand ca Nicusor Dan nu poate fi un primar cu mult mai rau decat Gabi Firea.

Cum si-a cucerit Nicusor Dan sotia. Mirabela a dat tot din casa!

Imediat dupa castigarea alegerilor la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, alaturi de sotia sa, pe nume, Mirabela, a facut marturisiri despre viata personala, in fata camerelor de luat vederi. Alaturi de ei a fost si Aheea, fiica cuplului. Cum si-a cucerit Nicusor Dan sotia intrebata fiind cum a fost cucerita de Nicusor Dan, Mirabela a raspuns .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )