Libnet.ro
UNICEF

10:15

FLORIN CITU: in etapa a doua trebuie vaccinat personalul cheie din institutii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: in etapa a doua trebuie vaccinat personalul cheie din institutii

Prim-ministrul Florin Citu a declarat miercuri ca in cadrul etapei a doua de vaccinare trebuie avut in vedere personalul cheie din institutiile publice necesare functionarii statului, fara de care acestea nu pot functiona, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu: Etapa a treia de vaccinare ar putea fi accelerata si sa inceapa in martie

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri proiectul de hotarare prin care este suplimentata lista persoanelor care se pot vaccina in a doua etapa. Premierul Florin Citu sustine ca in aceasta etapa intra doar personalul cheie din institutiile publice, care sunt necesari functionarii statului, nu toti angajatii acestora. Cand se vor face aceste liste cu aceste persoane le recomand conducatorilor acestor institutii sa aiba in vedere acel personal esential, fara de care nu pot functiona. Nu vorbim de toata institutia in aceasta etapa, a spus Citu. Acesta a mai afirmat ca este posibil ca etapa a treia sa inceapa in martie, nu aprilie cum era prevazut initial.

Florin Citu: Etapa a III-a, impartita in doua. Prima parte e aferenta persoanelor din sectorul privat care intra in legatura directa cu mai multi cetateni, cum ar fi casierii din supermarketuri

Etapa a III-a din campania nationala de vaccinare anti-COVID-19 a fost impartita in doua parti, dintre care prima va fi destinata persoanelor din sectorul privat care intra in legatura directa cu mai.

Florin Citu: Etapa a treia ar putea incepe in martie. Pana la sfarsitul lunii septembrie vor fi vaccinati cu ambele doze 70% dintre romani

Premierul Florin Citu a anuntat miercuri ultimele modificari aduse campaniei de vaccinare precum si programul de receptionare a dozelor si vaccinare a populatiei, incepand cu a treia etapa. Seful Executivului a transmis ca Guvernul este pregatit sa accelereze etapa a treia, daca vaccinurile sosesc la timp in tara.

Florin Citu a anuntat adoptarea unei HG pe strategia de vaccinare: Noi categorii, in a doua etapa. Persoanele esentiale mai ales din sectorul privat, in a treia etapa

Premierul Florin Citu a anuntat, miercuri, adoptarea unei Hotarari de Guvern care aduce imbunatatiri strategiei de vaccinare anticoronavirus. Astfel, in a doua etapa de vaccinare au fost introduse noi.

Florin Citu, anunt important la o zi dupa ce s-a vaccinat

Premierul Florin Citu a tinut sa dea un semnal pozitiv la o zi dupa ce s-a vaccinat la Spitalul Militar de Urgenta Carol Davila. Seful Executivului a transmis duminica dimineata ca programarile pentru imunizare merg bine, de asemenea si campania de vaccinare.

FLORIN CITU: Nu, au fost inghetate salariile, a fost luata o decizie

Premierul Florin Citu a precizat ca salariile bugetarilor au fost inghetate pentru anul in curs, fiind luata o decizie in acest sens, subliniind ca asteapta solutii de la nivel local si central, avand in vedere ca evolutia salariilor, sporurilor, cheltuielilor cu personalul din administratia locala, dar si centrala, din ultimii patru ani, nu este sustenabila, transmite Agerpres.

Florin Citu: Unele autoritati locale au crescut cheltuielile de personal fara vreo legatura cu veniturile. Am primit asigurari ca se va face reforma

Premierul Florin Citu a constatat nemultimit ca au crescut cheltuielile cu personalul la unele autoritatile locale si asta fara vreo legatura cu veniturile de care ele dispun. A invocat aici diversele sporuri.

FLORIN CITU: Daca evolutia pandemiei ramane asa cum e, vom deschide scolile pe 8 februarie

Premierul Florin Citu a afirmat ca vrea deschiderea scolilor pe 8 februarie si daca evolutia pandemiei ramane asa cum e, atunci e clar ca vom incepe. Seful Executivului a adaugat ca decizia privind deschiderea scolilor va fi luata pe 2 februarie, potrivit News.

Florin Citu neaga ca ar exista tensiuni intre el, Vlad Voiculescu si Valeriu Gheorghita: E doar dorinta ca lucrurile sa mearga perfect, pentru a avea o campanie de vaccinare de succes (VIDEO)

Premierul Florin Citu a negat categoric ca ar exista tensiuni intre el, ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, si coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, medicul militar Valeriu Gheorghita. Citu.

Florin Citu, mesaj pentru bugetarii care cer salarii mai mari: Suntem in criza. Fara o crestere economica sustenabila, fara investitii, nu avem cum sa sustinem acest nivel al salarizarii

Premierul Florin Citu a declarat, miercuri, faptul ca stie foarte bine care sunt nemultumirile bugetarilor referitoare la salarii, dar cunoaste si cererile angajatilor din sectorul privat. Citu a dat de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )