Libnet.ro
UNICEF

23:30

Florin Citu: OUG 114 serveste intereselor rusesti. Totul vine dupa ce Teodorovici a fost in Cuba cu escala la Moscova

B1 B1,
Florin Citu: OUG 114 serveste intereselor rusesti. Totul vine dupa ce Teodorovici a fost in Cuba cu escala la Moscova

Senatorul liberal Florin Citu trage un semnal de alarma despre efectele OUG 114 care are un singur beneficiar major si anume Rusia, iar acest lucru devine si mai suspect avand in vedere ca Eugen Teodorovici a. continuă pe B1

Florin Citu publica documentul care arunca in aer guvernarea PSD+ALDE! Dragnea i-a chemat de urgenta pe Valcov si Teodorovici pentru a da explicatii

Senatorul liberal Florin Citu vine cu dezvaluiri halucinante despre efectele dezastruoase provocate de PSD-ALDE in economie prin masurile luate in special prin OUG 114. Acesta arata ca un document proaspat.

Florin Citu publica documentul care arunca in aer guvernarea PSD+ALDE! Dragnea i-a chemat de urgenta pe Valcov si Teodorovici pentru a da explicatii (VIDEO)

Senatorul liberal Florin Citu vine cu dezvaluiri halucinante despre efectele dezastruoase provocate de PSD-ALDE in economie prin masurile luate in special prin OUG 114. Acesta arata ca un document proaspat.

FLORIN CITU: Dragnea a fost socat de concluziile studiului de impact al BNR

Senatorul PNL Florin Citu sustine ca, joi seara, Liviu Dragnea a primit chiar de la Florin Georgescu studiul de impact al BNR privind efectele OUG 114, iar liderul PSD a fost socat si i-a chemat la discutii pe Darius Valcov si Eugen Teodorovici.

Noi probleme cu OUG 114: Fondurile europene ar putea fi taiate din cauza limitarii controalelor pe documentatia de atribuire/ Comisia Europeana s-a sesizat

Controversata OUG 114/2018 este un izvor nesfarsit de probleme. Unele modificari facute asupra legislatiei privind achizitiile publice au atras atentia Comisiei Europene, care a avertizat deja autoritatile romane ca ar putea fi incalcat Acordul de Parteneriat 2014-2020. Nerespectarea acestui acord poate duce la taierea finantarii din fonduri europene si la corectii financiare. Prin OUG 114, au fost eliminate controalele din partea Agentiei pentru achizitii publice asupra documentatiilor de atribuire. Vezi cum ii indemna Eugen Teodorovici pe primari sa depuna documentatii fara avize si ce alta Ordonanta de Urgenta este in pregatire.

Discutii intre ministrul Teodorovici si administratorii de pensii private pe tema efectelor OUG 114 asupra pilonului II: Ce au spus pana acum toate cele 7 companii privind posibila retragere din piata

Cei sapte administratori de fonduri de pensii private din Romania discuta la aceasta ora la Guvern cu Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, pe tema efectelor OUG 114 asupra viitorului Pilonului II de pensii, potrivit surselor HotNews. ro. Potrivit B1 TV, la discutii ar participa si Darius Valcov, consilierul premierului Dancila. Cea mai grava problema reclamata de cele companiile care gestioneaza pensiile private ale 7,2 milioane de romani o reprezinta cerintele uriase de capital - ar trebui sa aduca 800 milioane de euro la capitalul social in acest an, din care jumatate pana la data de 30 iunie. Vezi in articol ce au declarat pentru HotNews. ro fiecare din cei 7 administratori de pensii private intrebati despre o posibila iesire din Romania, daca cerintele de capital OUG 114 nu vor fi modificate.

Comisia Europeana reactioneaza dur pe OUG 114: A inceput procedura de infringement din cauza plafonarii preturilor la gaze

Comisia Europeana a demarat o procedura de infringement impotriva Romaniei din cauza controversatei OUG 114/2018. Comisia a constat ca obligarea producatorilor de gaze sa vanda la preturi plafonate timp de trei ani este contrara legislatiei europene. Potrivit Comisiei, astfel de masuri nu sunt adecvate pentru atingerea in mod sustenabil a obiectivului de a proteja consumatorii casnici impotriva cresterilor excesive de pret.

Efectele OUG 114: Electrica anunta scumpirea energiei consumate de firme

Facturile la energie pentru consumatorii industriali vor creste in curand, a confirmat miercuri Corina Popescu, directorul general al Electrica. Scumpirea energiei este o consecinta a aplicarii OUG 114/2018, controversatul act normativ aprobat pe neasteptate si fara dezbatere de Guvernul Dancila, la sfarsitul anului trecut. Mai departe, cresterea pretului la energiei se va vedea in scumpiri la diferite produse si servicii.

Administratorii din Pilonul II au discutat cu autoritatile pe tema OUG 114. Ce s-a stabilit?

Actionarii celor sapte companii de administrare a fondurilor de pensii private obligatorii din Romania Pilonul II) s-au intalnit, la Bucuresti, pentru a discuta cu autoritatile romane efectelor majore pe care OUG 114/2018 le are asupra acestui sistem.

INEVITABILUL S-A PRODUS! Ludovic Orban: Comisia Europeana a anuntat ca Romania pierde fonduri UE din cauza OUG 114

INEVITBILUL S-A PRODUS, avertizeaza presedintele PNL, Ludovic Orban. Acesta afirma ca oficialii de la Bruxelles au avertizat Romania ca va pierde din fondurile europene din cauza OUG 114. Dupa ce a.

Noi MAJORARI de preturi, ca efect al OUG 114: Electrica anunta scumpirea energiei

Efectele OUG 114 Taxa lacomiei) au inceput sa apara. Dupa RCSRDS si Telekom, si electrica anunta scumpiri. Facturile la energie pentru consumatorii industriali vor creste in curand, a confirmat.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )