Libnet.ro
UNICEF

22:15

Florin Citu, in plenul Parlamentului: Coalitia nu va majora si nu va introduce noi taxe. Nu vom propune obiective care nu se vor putea realiza

B1 B1,
Florin Citu, in plenul Parlamentului: Coalitia nu va majora si nu va introduce noi taxe. Nu vom propune obiective care nu se vor putea realiza

Aplauze si huiduieli in Parlament. Florin Citu a oferit declaratiimiercuri, 23 decembrie, prilej cu care a prezentat echipa viitorului cabinet. Ca viitor premier, eu impreuna cu echipa mea, ne vom. continuă pe B1

FLORIN CITU: I-am transmis presedintelui ca sunt gata sa imi asum aceasta guvernare; maine seara pornim la lucru

Florin Citu, premierul propus de coalitia PNL - USR PLUS - UDMR, i-a transmis marti presedintelui Klaus Iohannis, in consultarile de la Palatul Cotroceni, ca este pregatit sa isi asume conducerea viitorului guvern,.

Florin Citu, cu privire la numarul de infectari COVID-19 si la campania de vaccinare: Vom putea sa vorbim despre o relaxare a conditiilor

Premierul Florin Citu a declarat, intrebat despre posibile noi restrictii in aceasta perioda, ca numarul imbolnavirilor a scazut sau s-a plafonat, iar faptul ca va incepe si o campanie de vaccinare il face sa creada ca vom putea discuta despre o relaxare a conditiilor si nu despre restrictii.

PROGRAM DE GUVERNARE Coalitia nu va majora sau introduce noi impozite si taxe

Coalitia nu va majora sau introduce noi impozite si taxe, desi Romania are una dintre cele mai reduse ponderi ale veniturilor fiscale in PIB din Uniunea Europeana, iar in etapa actuala, principalul efort va fi facut pentru imbunatatirea colectarii veniturilor, conform Programului de guvernare depus astazi la Parlament de premierul desemnat, Florin Citu.

Coalitia de guvernare promite: Nu vom majora sau introduce noi taxe si impozite

Coalitia de guvernare formata din PNL, USR PLUS si UDMR promite ca nu va majora taxele si impozitele, se arata in programul de guvernare. Florin Citu, premierul desemnat, a declarat ca principalul efort al.

Fiscalitatea in programul de guvernare: Coalitia promite ca nu va majora sau introduce noi impozite si taxe. Impozitarea muncii va fi reformata

Coalitia PNL USR PLUS UDMR promite in programul de guvernare ca nu va majora sau introduce noi impozite si taxe, ci va imbunatati colectarea veniturilor, insa are in vedere implementarea unui sistem fiscal mai corect si elimininarea distorsiunilor ce permit minimizarea poverii fiscale. Impozitarea muncii va fi reformata, urmand sa fie reduse contributiile si impozitele pe salariul minim, cu un program-pilot ce va demara in 2022.

Florin Citu: Romania are o echipa de profesionisti la guvernare, una sustinuta de o coalitie care doreste cu adevarat bunastarea tuturor cetatenilor romani (VIDEO)

Coalitia formata de PNL, USR-PLUS si UDMR doreste cu adevarat bunastarea tuturor cetatenilor romani, sustine prim-ministrul Florin Citu, care a obtinut increderea Parlamentului in sedinta de miercuri a.

Florin Citu: Am vazut multe in Parlament, dar tupeu la limita nesimtirii, cum am vazut astazi, mai rar

Fostul premier PSD Sorin Grindeanu, actual senator, a lansat atacuri dure la adresa coalitiei de guvernare si a prim-ministrului desemnat Florin Citu, in plenul Parlamentului, la investirea Guvernului: Ori sunteti cei mai mincinosi si populisti dintre politicieni, ori aveti cei mai prosti economisti. Am vazut multe in Parlament, dar tupeu la limita nesimtirii, cum am vazut astazi, mai rar, a fost replica lui Citu.

Florin Citu: in programul de guvernare scrie negru pe alb, nu vor fi introduse taxe noi Statul si cetateanul trebuie sa fie pe picior de egalitate (VIDEO)

Premierul Florin Citu a reiterat ca Guvernul format de PNL, USR-PLUS si UDMR nu va introduce taxe noi. Prim-ministrul liberal a subliniat, totodata, ca statul si cetateanul trebuie sa fie pe picior de.

FLORIN CITU: Bugetul pe 2021 va fi definitivat si prezentat de viitorul Guvern

Bugetul pentru anul viitor va fi definitivat de noul Guvern, a declarat, astazi, ministrul Finantelor, Florin Citu, candidat al PNL pentru functia de premier, care a precizat ca, dupa ce vor fi finalizate negocierile pentru coalitia majoritara, se vor cunoaste si proiectele noi si se vor face cateva realocari pentru anul viitor, relateaza Agerpres.

Florin Citu: Bugetul pe 2021 va fi prezentat de noul Guvern. Ce se va intampla cu salariul minim

Bugetul pentru anul viitor va fi definitivat de noul Guvern, a declarat, duminica, ministrul Finantelor, Florin Citu, candidat al PNL pentru functia de premier, care a precizat ca, dupa ce vor fi finalizate negocierile pentru coalitia majoritara, se vor cunoaste si proiectele noi si se vor face cateva realocari pentru anul viitor, potrivit Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )