Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Citu, propunere indrazneata. Ce i-a putut cere Ursulei von der Leyen pentru romani

Playtech Playtech,
Florin Citu, propunere indrazneata. Ce i-a putut cere Ursulei von der Leyen pentru romani

Dupa anuntarea bugetului, joi, premierul Florin Citu a plecat la Bruxelles. Vizita de lucru a premierului a avut pe agenda si intalnirea Ursula von der Leyen. Discutia dintre cei doi a avut mai multe puncte, printre care intrarea in spatiul Schengen. Cei doi au mai discutat si pe o alta speta, mai delicata, scrie presa . continuă pe Playtech

Masca speciala a lui Florin Citu. Are filtru din nanofibre, omoara virusul 99,99% si se autosterilizeaza

Premierul Romaniei, Florin Citu, a sustinut, miercuri, 10 februarie, o declaratie de presa in care s-a putut observa masca speciala pe care a purtat-o.

Florin Citu: Voucherele de vacanta pentru 2021 vor fi emise anul viitor. Raman valabile cele din 2019 si 2020

Florin Citu a declarat, miercuri, la Guvern, ca a fost prelungita valabilitatea voucherelor de vacanta emise in 2019 si 2020. Premierul afirma ca romanii nu au putut sa le foloseasca pe cele emise in ultimii doi ani din cauza pandemiei.

Florin Citu, atac la adresa liderului PSD, dupa criticile privind bugetul pe 2021: Tovarase Ciolacu, da-mi un telefon! (VIDEO)

Premierul Florin Citu a raspuns in timpul conferintei de sambaat criticilor pe care liderul social - democratilor le-a adus bugetului pe 2021. Reparam dezmatul facut de PSD, a declarat Florin Citu s.

CTP l-a dat de gol pe Florin Citu. Cine sunt nepoatele liberale plantate prin tot bugetul

Criza economica se adanceste, iar decidentii isi retrag promisunile, rectifica bugete si, cel mai important, uita de oameni. Pilele comuniste inca exista in sistemul bugetar de stat, nimeni nu recunoaste, dar accepta tacit sistemul de trista amintire. Florin Citu, un produs aldemos-ului, anunta eradicarea unor cutume din trecut, dar uita sau omite existentanepoatelor liberale. Acelenepoate care .

FLORIN CITU: Ajutorul acordat Republicii Moldova, in prima faza - echipamente de protectie medicala

Ajutorul umanitar extern de urgenta acordat de Guvern cu titlu gratuit Republicii Moldova in efortul de combatere a pandemiei COVID-19 va consta, in prima faza, in echipamente de protectie medicala in suma de aproape 11 milioane de lei, transportul urmand a fi efectuat de reprezentanti ai IGSU in perioada 11 - 13 februarie, a informat, miercuri, premierul Florin Citu, conform Agerpres.

FLORIN CITU: Voucherele de vacanta care ar fi trebuit sa fie emise anul acesta vor fi emise in 2022

Voucherele de vacanta care ar fi trebuit sa fie emise anul acesta vor fi emise in 2022, a declarat, miercuri, prim-ministrul Florin Citu, care a anuntat ca in Guvern a fost discutata in prima lectura o ordonanta de urgenta privind o serie de masuri structurale, transmite Agerpres.

FLORIN CITU: Cand ai un deficit de 7% nu ai austeritate bugetara

Premierul Florin Citu a anuntat astazi, la finalul sedintei de guvern, ca proiectul de buget pe 2021 urmeaza sa fie pus in dezbatere publica in cursul zilei de azi sau cel tarziu maine dimineata.

Florin Citu: Parlamentarii vor avea si anul acesta salariileinghetate. Daca mai sunt si alte privilegii pe care le au, sunt niste discutii politice (VIDEO)

Premierul Florin Citu a prezentat, miercuri, dupa sedinta de Guvern cateva dintre prevederile unei ordonante de urgenta, referitoare la o reducere a cheltuielilor structurale. Florin Citu:.

Florin Citu a cerut la Bruxelles ca economia Romaniei sa nu fie impovarata cu cerintele din Pactul Ecologic European

Premierul Florin Citu se afla intr-o vizita de lucru la Bruxelles, unde a avut mai multe intrevederi cu inalti oficiali europeni, intre care si vicepresedintele executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans, caruia Citu i-a solicitat ca economia Romaniei sa nu fie impovarata cu cerintele din Pactul Ecologic European.

Orban, intrebat despre intentia lui Florin Citu de a candida la Congres: Orice membru al PNL poate sa candideze pentru orice functie de conducere

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, referitor la intentia premierului Florin Citu de a candida la Congres, ca orice membru al PNL poate sa candideze pentru orice functie de conducere si anunta alegeri in toate organizatiile. Este un exercitiu democratic extrem de important in perioada care va urma, a afirmat Orban.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )