Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Citu, atac la adresa liderului PSD, dupa criticile privind bugetul pe 2021: Tovarase Ciolacu, da-mi un telefon! (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu, atac la adresa liderului PSD, dupa criticile privind bugetul pe 2021: Tovarase Ciolacu, da-mi un telefon! (VIDEO)

Premierul Florin Citu a raspuns in timpul conferintei de sambaat criticilor pe care liderul social - democratilor le-a adus bugetului pe 2021. Reparam dezmatul facut de PSD, a declarat Florin Citu s. continuă pe B1

Florin Citu, rabufnire la adresa liderului PSD: Tovarasul Ciolacu sa ma sune. imi luam doua zile din viata si ii explicam cum e cu bugetul

Premieru Citu a facut o declaratie surprinzatoare, sambata, dupa intoarcerea de la Bruxelles. Vizibil enervat, acesta l-a atacat pe liderul PSD dupa ce Marcel Ciolacu ar fi depus o sesizare la Comisia Europeana cu privire la bugetul de stat pentru anul 2021.

Citu il ataca pe liderul PSD dupa criticile privind bugetul: Reparam dezmatul facut de PSD. Tovarase Ciolacu, da-mi un telefon!

Premierul Florin Citu a declarat, sambata, ca nu este dispus sa sustina in acest buget nenorocirile adoptate de PSD intre 2017 si 2019, iar prin acest buget va fi reparat dezmatul facut de PSD. De la tovarasul Ciolacu ma asteptam sa ma sune, imi luam eu o zi - doua din viata, pierdeam timpul asta si ii explicam eu cum e cu bugetul. Deci, tovarasul Ciolacu, cand ai timp, da-mi un telefon, a adaugat el.

Marcel Ciolacu, reactie dupa afirmatiile premierului Florin Citu: Ai vreo 10 milioane de telefonae de dat

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a raspuns prmierului Florin Citu la cateva minute dupa ce acesta a lansat un atact pe tema bugetului pentru 2021, in timpul unei conferinte de presa, sustinuta sambata la.

Florin Citu: Alo, tovarasul Ciolacu, da-mi un telefon sa-ti explic cum e cu bugetul!

Premierul Florin Citu l-a ironizat pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, dupa acesta a adresat scrisori pe.

VIDEO Premierul Florin Citu: Tovarase Ciolacu, cand ai timp, da-mi un telefon sa discutam despre BugetSunt 4 reforme pe care vrem sa le facem: pensii, salarizare, educatie si administrare fiscala

Premierul Florin Citu a sustinut, sambata, la ora 13:00, o conferinta de presa la Palatul Victoria. El a discutat despre reformele pe care intentioneaza sa le faca, s-a referit la vizita facuta la Bruxelles si a explicat modul in care a construit bugetul pentru acest an. Nu a uitat sa-l intepe pe liderul PSD Marcel Ciolacu, caruia i-a transmis Tovarase Ciolacu, cand ai timp, da-mi un telefon sa discutam despre Buget! HotNews. ro a transmis LIVETEXT cele mai importante declaratii ale premierului.

Florin Citu, dupa vizita de la Bruxelles: Am avut doua zile de discutii intense si foarte aplicate in martie o sa primim 2,4 milioane de doze de vaccin (VIDEO)

Sambata, in timpul unei conferinte de presa la Palatul Victoria, premierul Florin Citu a anuntat ca au fost doua zile de discutii intense in timpul vizitei la Bruxelles. El a anuntat ca in maertie,.

Florin Citu, propunere indrazneata. Ce i-a putut cere Ursulei von der Leyen pentru romani

Dupa anuntarea bugetului, joi, premierul Florin Citu a plecat la Bruxelles. Vizita de lucru a premierului a avut pe agenda si intalnirea Ursula von der Leyen. Discutia dintre cei doi a avut mai multe puncte, printre care intrarea in spatiul Schengen. Cei doi au mai discutat si pe o alta speta, mai delicata, scrie presa .

Florin Citu, dupa intalnirea cu Ursula von der Leyen: Ne-am angajat sa continuam munca noastra pentru a opri pandemia de coronavirus (VIDEO)

Premierul Florin Citu a anuntat, vineri, ca a avut o intalnire excelenta cu presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, si ca s-au angajat impreuna sa continue eforturile comune in lupta cu.

Florin Citu: Parlamentarii vor avea si anul acesta salariileinghetate. Daca mai sunt si alte privilegii pe care le au, sunt niste discutii politice (VIDEO)

Premierul Florin Citu a prezentat, miercuri, dupa sedinta de Guvern cateva dintre prevederile unei ordonante de urgenta, referitoare la o reducere a cheltuielilor structurale. Florin Citu:.

Ludovic Orban, despre intentia lui Florin Citu de a candida la sefia partidului: Orice membru al PNL poate sa candideze pentru orice functie de conducere (VIDEO)

Liderul PNL a vorbit, sambata, dupa sedinta Biroului Politic National al partidului despre intentia premierului Florin Citu de a candida pentru o functie de conducere in cadrul formatiunii la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )