Libnet.ro
UNICEF

19:30

Florin Citu: PSD a distrus economia Romaniei. Marcel Ciolacu, veti plati toti pentru distrugerea economiei!

B1 B1,
Florin Citu: PSD a distrus economia Romaniei. Marcel Ciolacu, veti plati toti pentru distrugerea economiei!

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, sustine ca PSD a distrus economia Romaniei. Marcel Ciolacu, veti plati toti pentru distrugerea economiei, a scris demnitarul liberal, pe Facebook. Ce. continuă pe B1

Citu: PSD vrea sa transforme in lege programul de guvernare. E o crima cu premeditare. Ciolacu, invitat la discutiile cu agentiile de rating

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat ca PSD vrea sa transforme in lege programul de guvernare al social-democratilor, ceea ce este o crima cu premeditare, care ar duce la scaderea rating-ului de tara. Citu l-a invitat pe Marcel Ciolacu la discutiile cu agentiile de rating si i-a propus sa renunte la imunitate, pentru ca cel care minte sa raspunda penal.

Ministrul de Finante, Florin Citu: Ceea ce propune PSD in Programul de guvernare este crima cu premeditare Marcel Ciolacu, invitat la discutiile cu Comisia Europeana si agentiile de rating

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu,a declarat, luni, ca PSD este se face, in mare parte, vinovat de nivelul la care este Romania in acest moment. Mai mult, ministrul liberal spune, intr-o.

Citu: Marcel Ciolacu, acum ca ai mostenit hamsterul lui Dragnea nu-l lasa nemancat. incepe sa faca urat

Ministrul de Finante, Florin Citu, ii solicita liderului PSD, Marcel Ciolacu, sa ii explice inginerului pe care il pastreaza presedinte la comisia economica cu ce se ocupa aceasta comisie si sa verifice daca stie sa citeasca sau sa foloseasca mail-ul, mentionand ca l trimite personal, in fiecare luna, toate informatiile referitoare la executia bugetara si datorie publica.

Florin Citu: Trebuie sa platim in acest an aproape 50 de miliarde de lei datorii facute de PSD

Dupa ce PSD l-a acuzat de indatorarea tarii, Florin Citu reactioneaza. Romania are de platit in acest an aproape 50 de miliarde de lei datorii facute de PSD in perioada cand economia globala era pe crestere,a scris pe Facebookministrul Finantelor Publice.

Marcel Ciolacu: Lipsa cronica de specialisti in actualul Guvern, cea mai mare problema a Romaniei. Scenariul rosu pentru Bucuresti dovedeste lipsa totala de solutii Rectorul UMF Targu Mures, pe lista PSD la alegerile parlamentare (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a lansat noi critici catre Guvernul Orban, pe care l-a acuzat de o lipsa cronica de specialisti. Liderul social-democratilor sustine ca toate deciziile Guvernului nu au.

Marcel Ciolacu: Noi consideram ca lipsa cronica de specialisti in actualul Guvern este cea mai problema a Romaniei. Scenariul rosu pentru Bucuresti dovedeste lipsa totala de solutii (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a lansat noi critici catre Guvernul Orban, pe care l-a acuzat de o lipsa cronica de specialisti. Liderul social-democratilor sustine ca toate deciziile Guvernului nu au.

Marcel Ciolacu, mesaj dupa conferinta de presa sustinuta de Presedinte: Iohannis pare neclintit in unicul sau plan: alegerile. Sanatatea nu conteaza! Doar puterea

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, luni, o conferinta de presa referitoare la situatia actuala a Romaniei in plina criza sanitara, dupa ce rata de infectare a atins 3,19 persoane la mia de locuitori, in Capitala. in replica, presedintele PSD, Marcel Ciolacu a postat pe Facebook un mesaj dur la adresa lui Iohannis despre care a spus ca il intereseaza doar puterea.

Adrian Streinu-Cercel, avertizat de Marcel Ciolacu despre faptul ca urmeaza sa-i fie atacata familia

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminica, la conferinta de presa in care a fost facut anuntul oficial ca profesorul Adrian Streinu - Cercel se va alatura listei de candidati social-democrati pentru viitorul Parlament al Romaniei, ca familia acestuia va fi atacata.

MARCEL CIOLACU: inchidem scolile, dar tinem alegerile

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut luni ca autoritatile trateaza cu dubla masura criza sanitara, referindu-se astfel la inchiderea scolilor, precum si la dorinta PNL si a presedintelui Iohannis de a tine alegerile parlamentare, potrivit g4media.

MARCEL CIOLACU: Marti validam listele de candidati la parlamentare in Comitetul Politic National

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca marti vor fi validate, in cadrul Comitetului Politic National, listele de candidati ale partidului pentru alegerile parlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )