Libnet.ro
UNICEF

11:00

Florin Citu: Trebuie sa platim in acest an aproape 50 de miliarde de lei datorii facute de PSD

Antena3 Antena3,
Florin Citu: Trebuie sa platim in acest an aproape 50 de miliarde de lei datorii facute de PSD

Dupa ce PSD l-a acuzat de indatorarea tarii, Florin Citu reactioneaza. Romania are de platit in acest an aproape 50 de miliarde de lei datorii facute de PSD in perioada cand economia globala era pe crestere,a scris pe Facebookministrul Finantelor Publice. continuă pe Antena3

Citu: Trebuie sa platim in acest an aproape 50 de miliarde de lei datorii facute de PSD

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a transmis luni ca Romania trebuie sa plateasca in acest an aproape 50 de miliarde de lei datorii facute de PSD in perioada cand economia globala era pe crestere.

CITU: Trebuie sa platim in acest an aproape 50 de miliarde de lei datorii facute de PSD

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a declarat pe pagina personala de Facebook ca Romania trebuie sa plateasca in acest an aproape 50 de miliarde de lei datorii facute de PSD in perioada cand economia globala era pe crestere.

FLORIN CITU: in 2020 au fost decontate concedii medicale in valoare de 342 milioane lei lunar

Valoarea concediile medicale decontate in 2020 a fost de 342 milioane lei lunar, in total fiind decontate concedii in suma de 7,4 miliarde lei, potrivit ministrului Finantelor, Florin Citu.

Ministrul de Finante, Florin Citu: Ceea ce propune PSD in Programul de guvernare este crima cu premeditare Marcel Ciolacu, invitat la discutiile cu Comisia Europeana si agentiile de rating

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu,a declarat, luni, ca PSD este se face, in mare parte, vinovat de nivelul la care este Romania in acest moment. Mai mult, ministrul liberal spune, intr-o.

FLORIN CITU: Ceea ce propune PSD in Programul de guvernare este crima cu premeditare

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, afirma ca mare parte din vina pentru ceea ce se intampla in plan economic in Romania o are PSD, iar ceea ce au propus social-democratii in Programul de guvernare este crima cu premeditare. Citu ii acuza pe social-democrati ca stiu care sunt elementele care vor duce la scaderea ratingului de tara, care urmeaza a fi anuntat in curand.

Florin Citu: PSD a distrus economia Romaniei. Marcel Ciolacu, veti plati toti pentru distrugerea economiei!

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, sustine ca PSD a distrus economia Romaniei. Marcel Ciolacu, veti plati toti pentru distrugerea economiei, a scris demnitarul liberal, pe Facebook. Ce.

Lista PNL Bucuresti pentru parlamentare: Ludovic Orban, Violeta Alexandru, Florin Citu si Monica Anisie, printre candidati. Raluca Turcan candideaza la Sibiu, iar Virgil Popescu la Mehedinti

Premierul Ludovic Orban si ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vor deschide lista candidatilor PNL Bucuresti pentru Camera Deputatilor, in vreme ce ministrul Finantelor, Florin Citu, si colega sa de la.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )