Libnet.ro
UNICEF

06:30

Florin Citu: Trei luni de guvernare PNL: dobanzile scad, preturile scad. Nu ne oprim aici. Urmeaza lucruri fantastice pentru romani

Antena3 Antena3,
Florin Citu: Trei luni de guvernare PNL: dobanzile scad, preturile scad. Nu ne oprim aici. Urmeaza lucruri fantastice pentru romani

Ministrul demis al Finantelor, Florin Citu, a atras atentia romanilor ca in cele trei luni de guvernare, Partidul National Liberal a reusit sa faca dobanzile si preturile sa scada. De asemenea, Citu a mai spus ca acesta e doar inceputul si ca lucrurile bune nu se vor opri aici. continuă pe Antena3

Florin Citu cere comisie de ancheta pentru OUG 114 si spune ca PNL a venit la guvernare pentru a salva Romania

Florin Citu cere o comisie de ancheta pentru OUG 114 si spune ca Viorica Dancila si Eugen Teodorovici trebuie sa dea explicatii pentru respectiva ordonanta.

Orban: implinim frumoasa varsta de trei luni si m-am uitat in programul de guvernare. Putem sa fim extrem de multumiti

Premierul Ludovic Orban a afirmat, marti, ca dupa trei luni de guvernare membrii Executivului pot fi extrem de multumiti de rapiditarea cu care au gasit solutii la multitudinea de probleme cu care am fost confruntati datorita administrarii catastrofale a treburilor publice in ultimii ani.

FLORIN CITU: PSD vrea sa resusciteze OUG 114, ordonanta care a destabilizat economia Romaniei

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, vineri, ca PSD ar vrea sa resusciteze OUG 1142018, ordonanta care a destabilizat economia Romaniei, iar anticipatele reprezinta, in acest context, o solutie pentru a schimba majoritatea parlamentara.

FLORIN CITU: Dancila si Teodorovici trebuie sa vina sa explice de ce au aruncat economia Romaniei in haos

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, marti, ca fostul premier Viorica Dancila si fostul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, trebuie sa vina sa explice in Parlament, in cadrul unei comisii de ancheta, de ce au aruncat economia Romaniei in haos, in decembrie 2018, cu OUG 114.

Viorica Dancila ii raspunde lui Florin Citu: Sa vina in Parlament si sa spuna ce face cu banii imprumutati

Viorica Dancila a comentat afirmatia lui Florin Citu, potrivit careia ministrul cere o comisie de ancheta pentru OUG 114 si precizeaza ca fostul premier si Eugen Teodorovici trebuie sa dea explicatii pentru respectiva ordonanta.

Florin Citu: Dancila si Teodorovici sa vina in Parlament, sa explice OUG 114

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca fostul premier Viorica Dancila si fostul ministru al.

Critici dure la adresa lui Florin Citu

Florin Citu, ministrul de Finante, este criticat dur chiar de catre unul dintre sustinatorii guvernului liberal.

Firea: A cazut cel mai dusmanos guvern fata de romani! Trei luni de cosmar pentru Romania

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma ca a cazut cel mai dusmanos guvern fata de romani, adaugand mai multe critici la adresa Cabinetului Orban. Trei luni de cosmar pentru Romania!, catalogheaza Firea perioada guvernarii PNL.

Ludovic Orban, premier demis: Guvernul cade in picioare. Suntem mandri de ce am facut in trei luni

Premierul demis Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa adoptarea motiunii de cenzura care a dus la caderea Guvernului PNL, ca este mandru de ceea ce a realizat in aceste trei luni de mandat.

IN ULTIMELE TREI LUNI ALE ACESTUI AN: Uber va inregistra primul sau profit net trimestrial

Compania de car-sharing Uber Technologies Inc a prognozat ca va inregistra primul sau profit net trimestrial in ultimele trei luni ale acestui an, chiar daca in 2019 a consemnat pierderi de 8,5 miliarde dolari, iar pe ansamblul acestui an se asteapta la pierderi de peste un miliard de dolari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )