Libnet.ro
UNICEF

13:45

Florin Citu: PSD-ul a pregatit taxe si suprataxe pentru toate sectoarele din economie

B1 B1,
Florin Citu: PSD-ul a pregatit taxe si suprataxe pentru toate sectoarele din economie

Florin Citu, ministrul Finantelor, a anuntat, duminica, prin intermediul unei postari de Facebook,ca PSDaintrodus o noua Ordonanta de Urgenta, care va intra in vigoare la 1 ianuarie si va. continuă pe B1

Florin Citu prezinta sursele de finantare pentru Programul de guvernare al PSD

Ministrul Finantelor, Florin Citu, pezinta sursele de finantare ale Programului de guvernare al PSD si sustine ca formatiunea are un acord negociat cu FMI inca din 2019. Potrivit lui Citu, in 2021 , PSD ar imtroduce 261 de modificari ale Codului fiscal si ar introduice noi taxe. in 2022, potrivit lui Citu, PSD ar opera 236 de modificari la Codul Fiscal, conform News. ro.

FLORIN CITU: Romania nu sustine folosirea taxelor pentru atingerea obiectivelor Green Deal

Romania nu sustine folosirea taxelor pentru atingerea obiectivelor Green Deal, a afirmat, vineri, Florin Citu, ministrul de Finante, in cadrul celei de-a 11-a editii a conferintei Future of Europe. Ministrul spune ca tranzitia catre o economie mai verde presupune un cost social pe care Romania vrea sa-l plateasca intr-un timp cat mai indelungat cu putinta.

Florin Citu: Niciodata nu o sa fie prietenii nostri ANAF, dar trebuie sa fie profesionisti. Au un rol de a colecta taxe si nu toata lumea e cinstita

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat joi ca reteta la care a apelat guvernul liberal este aceea de a incasa bani din sectorul privat si de a-i duce imediat apoi tot in privat. Sectorul privat trebuie.

FLORIN CITU: Victorie! Fitch a mentinut rating-ul de tara al Romaniei

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat, vineri seara, ca agentia de rating Fitch a mentinut ratingul de tara al Romaniei. in plus, agentia de rating spune foarte clar ca PNL nu creste taxe in 2021, anunta ministrul de Finante.

Florin Citu, despre un nou lockdown in sectorul economic: Obiectivul e sa ramanem cu economia deschisa, poate la capacitate mai mica, dar sa nu inchidem pentru ca ar fi reteta clara spre faliment

Florin Citu,ministrude Finante, a declarat, joi seara, intr-o interventie in platoul B1 TV, ca nu intentioneaza sa inchida din nou toate sectoarele economice, asa cum se tem romanii, ci cauta.

Florin Citu nu ia in calcul un nou lockdown in sectorul economic: Obiectivul e sa ramanem cu economia deschisa, poate la capacitate mai mica, dar sa nu inchidem

Florin Citu,ministrude Finante, a declarat, joi seara, intr-o interventie in platoul B1 TV, ca nu intentioneaza sa inchida din nou toate sectoarele economice, asa cum se tem romanii, ci cauta.

Florin Citu: Anul viitor vom avea o crestere economica de cel putin 4% (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat joi seara, in cadrul Talk B1, moderat de Tudor Musat, ca anul viitor, respectiv in 2021, Romania va avea o crestere economica de cel putin 4%. Florin.

Florin Citu: Nu vom creste taxele. PSD minte si manipuleaza. E si o doza de prostie acolo

Florin Citu, ministrul Finantelor, a insistat, miercuri seara, ca PNL nu va majora taxele, asa cum fals sustine PSD. Liberalul a precizat ca aceasta masura ar fi cea mai proasta solutie pentru a aduce bani.

Grindeanu il compara pe Florin Citu cu Nero si ii cere sa prezinte proiectul de buget in Parlament

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, l-a comparat, astazi, pe ministrul Finantelor, Florin Citu, cu Nero, solicitandu-i sa vina repejor cu proiectul de buget in Parlament.

Florin Citu, ministrul Finantelor, a luat la bani marunti programul de guvernare PSD

Florin Citu este convins ca programul de guvernare propus de PSD inaintea alegerilor parlamentare di.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )