Libnet.ro
UNICEF

18:00

Florin Citu, despre un nou lockdown in sectorul economic: Obiectivul e sa ramanem cu economia deschisa, poate la capacitate mai mica, dar sa nu inchidem pentru ca ar fi reteta clara spre faliment

B1 B1,
Florin Citu, despre un nou lockdown in sectorul economic: Obiectivul e sa ramanem cu economia deschisa, poate la capacitate mai mica, dar sa nu inchidem pentru ca ar fi reteta clara spre faliment

Florin Citu,ministrude Finante, a declarat, joi seara, intr-o interventie in platoul B1 TV, ca nu intentioneaza sa inchida din nou toate sectoarele economice, asa cum se tem romanii, ci cauta. continuă pe B1

Florin Citu nu ia in calcul un nou lockdown in sectorul economic: Obiectivul e sa ramanem cu economia deschisa, poate la capacitate mai mica, dar sa nu inchidem

Florin Citu,ministrude Finante, a declarat, joi seara, intr-o interventie in platoul B1 TV, ca nu intentioneaza sa inchida din nou toate sectoarele economice, asa cum se tem romanii, ci cauta.

Florin Citu, despre buget: Cresterea taxelor ar fi o sinucidere economica

Ministrul de Finante,Florin Citu, a vorbit joi seara, intr-o interventie la B1 TV, despre bugetul pe anul viitor. Ministrul a declarat ca in mintea social-democratilor este un haos total sia.

Medic, despre un nou lockdown: Cat timp am putea ramane asa? O luna? Pe urma nu ne intoarcem la aceleasi conditii? Ce solutii ofera

Medicul Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Bals din Capitala, spune ca restrictiile de tip lockdown rezolva situatia doar pe moment, pe termen lung fiind cu dezavantaje.

Florin Citu, despre controlul la Primaria Capitalei: 110 contracte de investitii si achizitii, dintre care 50 de contracte sunt facute cu companiile infiintate de PMB (VIDEO)

Florin Citu a discutat marti si despre controlul pe care Ministerul in desfasoara la Primaria Municipiului Bucuresti. El a precizat ca a primit situatia contractelor privind investitiile, din care reiese.

Florin Citu: Niciodata nu o sa fie prietenii nostri ANAF, dar trebuie sa fie profesionisti. Au un rol de a colecta taxe si nu toata lumea e cinstita

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat joi ca reteta la care a apelat guvernul liberal este aceea de a incasa bani din sectorul privat si de a-i duce imediat apoi tot in privat. Sectorul privat trebuie.

Florin Citu: Anul viitor vom avea o crestere economica de cel putin 4% (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat joi seara, in cadrul Talk B1, moderat de Tudor Musat, ca anul viitor, respectiv in 2021, Romania va avea o crestere economica de cel putin 4%. Florin.

Florin Citu: Romania are cea mai mica rata a inflatiei dintre tarile din centrul si estul Europei (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat joi seara, in cadrul Talk B1, moderat de Tudor Musat, ca Romania are cea mai mica rata a inflatiei dintre tarile din cetrul si estul Europei, iar aceasta.

Ministrul Florin Citu da asigurari: Nu vor creste taxele anul viitor (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor, a dat asigurari ca nu vor fi majorate taxele anul viitor, caci nu este nevoie de o astfel de masura pentru a aduce bani in plus la buget. El a mai tinut sa precizeze ca.

FLORIN CITU: Nu veti vedea cresteri de taxe anul viitor

Ministrul de Finante, Florin Citu, a dat din nou asigurari azi ca nu vor exista cresteri de taxe anul viitor, solutia autoritatilor fiind taxe mai mici si mai putine, pe care sa le poata plati toata lumea.

Citu: Guvernul nou va prezenta bugetul pe 2021. PNL va prezenta o viziune. Nu veti vedea cresteri de taxe anul viitor

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat ca Guvernul nou investit va fi cel care va prezenta bugetul pe anul viitor, deoarece legea arata ca in anii electorali noul Guvern prezinta bugetul, la 15 zile dupa investire.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )