Libnet.ro
UNICEF

10:45

Florin Citu: Romania va primi saptamanal 140.000 de doze. Vaccinarea e gratuita, nu va fi obligatorie

B1 B1,
Florin Citu: Romania va primi saptamanal 140.000 de doze. Vaccinarea e gratuita, nu va fi obligatorie

La Institutul Cantacuzino au ajuns in aceasta dimineata primele doze de vaccin anti-COVID-19. Florin Citu, premierul Romaniei, a facut declaratii la ceremonia de primire adozelor de vaccin. continuă pe B1

Florin Citu: Romania va primi saptamanal 140.000 de doze. Vaccinarea e gratuita, nu va fi obligatorie (VIDEO)

La Institutul Cantacuzino au ajuns in aceasta dimineata primele doze de vaccin anti-COVID-19. Florin Citu, premierul Romaniei, a facut declaratii la ceremonia de primire adozelor de vaccin.

Florin Citu: Romania are o echipa de profesionisti la guvernare, una sustinuta de o coalitie care doreste cu adevarat bunastarea tuturor cetatenilor romani (VIDEO)

Coalitia formata de PNL, USR-PLUS si UDMR doreste cu adevarat bunastarea tuturor cetatenilor romani, sustine prim-ministrul Florin Citu, care a obtinut increderea Parlamentului in sedinta de miercuri a.

Florin Citu: Romania demareaza campania de vaccinare in acelasi timp cu celelalte state din Uniunea Europeana

Aparitia si livrarea rapida a vaccinului anti-COVID vor ajuta la eradicarea pandemiei intr-un timp cat mai scurt, a estimat, sambata, premierul Florin Citu, prezent la receptia primului lot de 10 mii de doze de vaccin produs de Pfizer - BioNTech.

Florin Citu, dupa primirea primelor doze de vaccin la Cantacuzino: Vaccinarea in Romania este gratuita, nu este obligatorie

Prim-ministrul Florin Citu a declarat sambata dimineata, la Institutul Cantacuzino, din Capitala, unde au fost aduse primele 10. 000 de doze de vaccin anti-COVID, ca duminica, 27 decembrie,va incepe campania de vaccinare oficiala, in Romania, iar serul produs de Pfizer BioNtech este oferit gratuit populatiei. Vaccinarea nu este obligatorie.

Spania va primi saptamanal 350.000 de doze de vaccin impotriva COVID-19

Spania va primi 350. 000 de doze de vaccin impotriva COVID-19 de la Pfizer-BioNTech pe saptamana, incepand de sambata, in total un numar de aproape 4,6 milioane de doze urmand sa fie livrate tarii in urmatoarele 12 saptamani, a declarat miercuri ministrul sanatatii, Salvador Illa, relateaza Reuters.

Florin Citu, noul premier: Sunt constient de responsabilitatea care mi-a fost acordata, de a guverna Romania intr-o perioada atat de dificila. Multumesc, si la treaba! (VIDEO)

Florin Citu a primit increderea Parlamentului si il mai desparte doar o formalitate pana la a fi oficial noul prim-ministru al Romaniei, si anume depunerea juramantului. Liberalul a sustinut o prima.

Secretul lui Florin Citu s-a aflat acum. Ce a putut sa ii faca propriului sau frate

Florin Citu, noul premier al Romaniei, si-a dat in judecata fratele anul trecut. Astfel ca procesul in care Florin Citu s-a judecat cu fratele sau, George, a fost inregistrat pe data de 22 iulie 2019, la Judecatoria Ramnicu-Valcea. Dar care este motivul pentru care Florin Citu si-a chemat fratele in instanta. Secretul lui Florin Citu .

FLORIN CITU: Aparitia vaccinului, livrarea si distribuirea intr-un timp record vor ajuta la limitarea si la eradicarea pandemiei

Aparitia vaccinului, livrarea si distribuirea intr-un timp record vor ajuta la limitarea si la eradicarea pandemiei intr-o perioada cat mai scurta, a declarat, astazi, premierul Florin Citu.

Florin Citu, mesaj pentru romani cu ocazia Craciunului: Va rog pe toti sa...

Premierul Florin Citu le-a transmis romanilor un mesaj cu ocazia Craciunului. intampinam sarbatoarea Craciunului cu speranta si incredere ca vom depasi cu bine aceasta perioada dificila, a spus Florin Citu.

Florin Citu, lovitura dura pentru Orban. Ce a dezvaluit despre el, in prima sedinta de guvern

Noul Guvern de coalitie, PNL, USR-PLUS si UDMR a fost investit ieri, in Parlament. Noul Prim-Ministru, Florin Citu si-a chemat aseara, la Palatul Victoria, subalternii pentru o prima sedinta de lucru. Numai ca, nici bine nu s-a instalat in fotoliul de premier, ca a si dat prima lovitura fostului sau sef. Conform relatarilor, fostul premier .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2692 seconds )