Libnet.ro
UNICEF

07:46

Florin Citu, mesaj pentru romani cu ocazia Craciunului: Va rog pe toti sa...

Antena3 Antena3,
Florin Citu, mesaj pentru romani cu ocazia Craciunului: Va rog pe toti sa...

Premierul Florin Citu le-a transmis romanilor un mesaj cu ocazia Craciunului. intampinam sarbatoarea Craciunului cu speranta si incredere ca vom depasi cu bine aceasta perioada dificila, a spus Florin Citu. continuă pe Antena3

Florin Citu, mesaj de Craciun: Va rog pe toti in aceste zile sa respectam masurile de protectie. Doar asa ne protejam pe noi si pe cei dragi noua |VIDEO

Premierul Florin Citu i-a rugat pe romani, intr-un mesaj video, sa respecte masurile de protectie in perioada Craciunului si a sarbatorilor de iarna, fiindca doar asa se pot proteja pe ei insisi si cei dragi.

Cine e Florin Citu, desemnat pentru a doua oara premier: Tinta preferata a social-democratilor. Studii de economie in SUA si Germania

Desemnat pentru a doua oara pentru functia de prim ministru, liberalul Florin Citu s-a facut remarcat drept un profesionist in domeniul finantelor, cu studii in strainatate. Foarte discret in privinta vietii personale, Florin Citu a lucrat in tara si in strainatate, in mediul privat, inainte de a deveni senator din partea PNL, in 2016.

Florin Citu, desemnat pentru pozitia de prim-ministru. Klaus Iohannis: Coalitia formata din PNL, USR-PLUS si UDMR a dovedit deja majoritatea in Parlament (VIDEO)

UPDATE, 22 decembrie, ora 19:45 Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat decretul prin care il desemneaza pe Florin Citu in calitate de candidat la functia de prim-ministru. Presedintele.

Florin Citu: E vorba despre o guvernare normala, pentru toti cetatenii romani, nu doar pentru o parte si nu doar pentru corupti. Dragi romani, va fi bine!

Florin Citu, premierul desemnat sa formeze noul Guvern, sustine ca guvernarea propusa de PNL, USR-PLUS si UDMR va fi una normala. Pentru toti cetatenii romani, nu doar pentru o parte si nu doar.

FLORIN CITU: Am predat mandatul unui profesionist

Prim-ministrul Florin Citu, prezent astazi la Ministerul Finantelor, cu ocazia preluarii portofoliului de catre Alexandru Nazare, a declarat ca preda mandatul unui profesionist, exprimandu-si convingerea ca acesta va continua proiectele incepute, relateaza Agerpres.

Florin Citu: Romania are o echipa de profesionisti la guvernare, una sustinuta de o coalitie care doreste cu adevarat bunastarea tuturor cetatenilor romani (VIDEO)

Coalitia formata de PNL, USR-PLUS si UDMR doreste cu adevarat bunastarea tuturor cetatenilor romani, sustine prim-ministrul Florin Citu, care a obtinut increderea Parlamentului in sedinta de miercuri a.

Florin Citu a anuntat care e primul lucru pe care il va face ca premier

Premierul desemnat, Florin Citu, a declarat, marti seara, ca obiectivul Guvernului pe care il va conduce este de a trece rapid tara prin criza de sanatate, cu costuri cat mai putine pentru romani, dar si sa reaseze economia pe picioarele ei.

Secretul lui Florin Citu s-a aflat acum. Ce a putut sa ii faca propriului sau frate

Florin Citu, noul premier al Romaniei, si-a dat in judecata fratele anul trecut. Astfel ca procesul in care Florin Citu s-a judecat cu fratele sau, George, a fost inregistrat pe data de 22 iulie 2019, la Judecatoria Ramnicu-Valcea. Dar care este motivul pentru care Florin Citu si-a chemat fratele in instanta. Secretul lui Florin Citu .

Florin Citu, lovitura dura pentru Orban. Ce a dezvaluit despre el, in prima sedinta de guvern

Noul Guvern de coalitie, PNL, USR-PLUS si UDMR a fost investit ieri, in Parlament. Noul Prim-Ministru, Florin Citu si-a chemat aseara, la Palatul Victoria, subalternii pentru o prima sedinta de lucru. Numai ca, nici bine nu s-a instalat in fotoliul de premier, ca a si dat prima lovitura fostului sau sef. Conform relatarilor, fostul premier .

FLORIN CITU: Miercurea viitoare, sedinta de guvern - masurile de combatere a efectelor negative generate de pandemie, printre prioritati

Prim-ministrul Florin Citu a anuntat miercuri seara, in cadrul primei reuniuni a noului Cabinet, ca saptamana viitoare, miercuri, va avea loc prima sedinta de guvern si a cerut ministrilor sa pregateasca o serie de proiecte pentru combaterea efectelor negative generate de pandemie si sustinerea mediului de afaceri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )