Libnet.ro
UNICEF

17:45

Florin Citu si-a depus mandatul. Klaus Iohannis a luat act si va sustine o declaratie de presa joi seara

B1 B1,
Florin Citu si-a depus mandatul. Klaus Iohannis a luat act si va sustine o declaratie de presa joi seara

Florin Citu, premierul propus, si-a depus mandatul cu putin timp inainte ca in Parlament sa fie dat votul de investitura pentru cabinetulsau. Administratia Prezidentiala: Domnul Florin Vasile. continuă pe B1

Florin Citu renunta la mandatul de premier desemnat

Florin Citu si-a depus mandatul de premier desemnat, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Este oficial! Florin Citu a renuntat la functia de premier. Reactii transante pe scena politica. Ce se intampla cu guvernul

In pline crize, atat guvernamentale, cat si epidemiologice, se pare ca Florin Citu, premierul desemnat de Klaus Iohannis, si-a depus mandatul. Cu alte cuvinte s-a retras inainte de votul de investitura din Parlament. Este oficial! Florin Citu a renuntat la functia de premier Astazi ar fi trebuit sa aibe loc sedinta celor doua camere reunite .

Daniel Zamfir, dupa ce Florin Citu si-a depus mandatul de premier: Asa bataie de joc este greu de imaginat

Senatorul Daniel Zamfir a reactionat dupa ce premierul desemnat Florin Citu si-a depus mandatul.

Ciolacu, dupa ce Citu si-a depus mandatul: Ma bucur ca s-a renuntat la acest joc politic. Eu vreau sa traiesc intr-o Romanie normala (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a salutat decizia lui Florin Citu, premierul desemnat, de a-si depune mandatul. Cel mai bun lucru care se putea intampla Romaniei, ca domnul Citu a renuntat.

Ludovic Orban si Florin Citu, intalnire de urgenta cu Iohannis la Cotroceni

Ludovic Orban si Florin Citu discuta joi dupa-amiaza cu Klaus Iohannis la Cotroceni.

VIDEO Iohannis: Convoc partidele la consultari maine. Solicit imperativ Parlamentului ca saptamana viitoare sa fie investit un guvern cu puteri depline Decizia lui Citu dovedeste maturitate politica

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi seara, ca va convoca consultari cu partidele parlamentare incepand de vineri, de la ora 13. 00, dupa ce Florin Citu si-a depus mandatul, si a cerut imperativ Parlamentului ca saptamana viitore sa fie investit un guvern cu puteri depline. Rafuielile politice nu isi au rostul, traversam o perioada complicata, a spus Iohannis. El a sustinut ca decizia lui Citu dovedeste maturitate politica, in contextul crizei coronavirus.

Klaus Iohannis, declaratii de presa la 19.30 dupa ce Citu si-a depus mandatul

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza azi, de la ora 19. 30, sa sustina o declaratie de presa, anunta Administratia Prezidentiala. Iesirea acestuia vine in contextul in care premierul desemnat, Florin Citu, s-a retras inaintea votului de investitura din Parlament.

Florin Citu si-a depus mandatul de premier desemnat. Ce plan are PNL

Florin Citu si-a depus mandatul de premier desemnat. Anuntul vine cu mai putin de 10 minute inaintea sedintei Parlamentului pentru votul de investitura iar sansele erau mari pentru validarea lui Citu. Surse liberale au declarat pentru HotNews. ro ca Ludovic Orban a facut presiuni asupra lui Florin Citu de a renunta la desemnare. Presedintele Klaus Iohannis, care a girat scenariul, urmeaza sa-l desemneze din nou pe Orban pentru functia de premier. Strategia este ca, din nou desemnat, Orban sa formeze un Guvern, cel mai probabil cu PMP si USR. Seful statului va face declaratii la ora 19. Noi jocuri de culise marca PSD-PNL Ciolacu si Orban s-ar fi inteles sa amane sedinta de investire a Guvernului Citu Anticipate sau Orban premier interimar - doua variante gandite la Cotroceni- surseFlorin Roman: Citu, un gest de mare responsabilitate Orban are puterea sa gestioneze criza coronavirusPrima reactie a PSD - Ciolacu: Cea mai buna decizie. Promit sa urgentam investirea unui nou guvernReactia USR: PNL isi bate joc de RomaniaDacian Ciolos: Citu era ieri hotarat sa-si asume mandatul de prim-ministru. Jocul PNL e iresponsabil.

Iohannis, dupa ce Citu si-a depus mandatul: Un gest politic pe care-l respect

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, , dupa ce premierul desemnat Florin Citu si-a depus mand.

CTP, reactie dura dupa renuntarea lui Florin Citu: Era sperietoare de ciori

Premierul desemnat Florin Citu s-a retras inainte de votul de investitura din Parlament. in aceasta situatie, presedintele Klaus Iohannis va chema partidele politice la Cotroceni si va face o noua propunere de premier. intre timp, vin reactiile. Ce spune gazetarul CTP? CTP, reactie dura dupa renuntarea lui Florin Citu Florin Citu si-a depus mandatul. Retragerea .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )