Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Citu il trimite pe Ciolacu la scoala: Sunteti foarte frustrati pe succesul programelor PNL

Hotnews Hotnews,
 Florin Citu il trimite pe Ciolacu la scoala: Sunteti foarte frustrati pe succesul programelor PNL

Ministrul Finantelor, Florin Citu, ii ironizeaza pe reprezentantii PSD, in frunte cu Marcel Ciolacu, spunand ca acestia sunt frustrati pentru ca liberalii se afla la putere, iar programele guvernamentale chiar au succes. El le recomanda pesedistilor ca, in loc sa dea cu pietre si sa sparga geamurile statului, mai bine sa faca ceva util si sa mearga la scoala. continuă pe Hotnews

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, sfat pentru PSD: in loc sa dati cu pietre si sa spargeti geamurile statului roman vulnerabilizandu-l, mai bine faceti ceva util pentru Romania

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a criticat virulent PSD, duminica, si sustine ca PNL guverneaza foarte bine. El le-a transmis social-democratilor sa faca ceva util pentru Romania, in.

FLORIN CITU: M-am uitat la cifrele pentru luna aprilie - sunt mai bune decat ne asteptam

Cifrele pentru luna aprilie sunt mai bune decat ne asteptam, iar incasarile sunt mai mari decat in 2019, sustine ministrul Finantelor, Florin Citu.

Florin Citu ataca PSD inainte de motiune: Gasca lui Dragnea urla de pe margine ca niste chibiti adevarati

Ministrul Finantelor, Florin Citu, ataca PSD inaintea motiunii simple din Parlament, spunand ca acestia urla de pe margine ca niste chibiti adevarati.

Klaus Iohannis, sedinta cu Mugur Isarescu, Ludovic Orban si Florin Citu. Despre ce vor discuta

Presedintele Klaus Iohannis va avea de la ora 12:00 o intalnire oficiala, la Palatul Cotroceni, cu Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Centrale, premierul Ludovic Orban si Florin Citu, ministrul Finantelor.

SOCIAL-DEMOCRATII, NEMULTUMITI DE MINISTRUL FINANTELOR Motiune simpla impotriva lui Florin Citu

Romania trebuie salvata de virusul Vasile Citu, amanetarea finantelor tarii trebuie sa inceteze, iar ministrul Finantelor trebuie sa plece, se arata in motiunea simpla depusa de social-democrati, ieri, in plenul Camerei Deputatilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )