Libnet.ro
UNICEF

17:45

Florin Citu, tun de zeci de milioane de euro. Ce datorii a facut acum Ministrul de Finante

Playtech Playtech,
Florin Citu, tun de zeci de milioane de euro. Ce datorii a facut acum Ministrul de Finante

Florin Citu a redeschis luni o emisiune de titluri scadenta in iulie 2025 si a imprumutat 300,9 milioane de lei la o dobanda anuala de 3,57%. Suma imprumutata de Ministerul de Finante devanseaza cu 300,9 milioane de lei valoarea nominala a emisiunii. Sase dealeri primari au participat la licitatie. Citu, tun de zeci de milioane . continuă pe Playtech

Florin Citu, dupa ce Romania a castigat procesul international cu fratii Micula: Am salvat 2.4 miliarde de euro in timp ce gasca Dragnea-Ciolacu-PSD au pierdut 900 milioane de lei

Florin Citu, premier desemnat si ministru in exercitiu al Finantelor Publice, sustine ca Dragnea, Ciolacu si PSD au pierdut primul din cele doua procese internationale cu fratii Micula, in timp ce.

FLORIN CITU: Am castigat al doilea proces intentat Romaniei de fratii Micula

Premierul desemnat, Florin Citu, afirma intr-o postare pe Facebook, ca PNL a demonstrat ca se poate, dupa ce Tribunalul arbitral international a respins pretentii ale fratilor Micula de peste 9 miliarde de lei fata de statul roman, castigand al doilea proces intentat Romaniei de fratii Micula.

Ludovic Orban: Florin Citu nu va propune alti ministri in locul celor avizati negativ

Ludovic Orban a spus, in privinta cererii PSD ca premierul desemnat sa propuna alti ministri in locul celor care au primit aviz negativ, ca Florin Citu nu va face acest lucru in niciun caz.

Florin Citu cere parlamentarilor sa nu respinga OUG 1 si ordonanta care amana dublarea alocatiilor

Florin Citu a cerut astazi parlamentarilor sa nu respinga ordonanta care prevede amanarea dublarii alocatiilor, deoarece Romania are nevoie de stabilitate financiara.

Florin Citu: Suntem pregatiti sa folosim toate instrumentele de politica fiscala pentru a atentua impactul economic al coronavirus

Florin Citu, premier desemnat si ministru al Finantelor Publice, a explicat ca noul coronavirus produce riscuri si pentru economia Romaniei, dar ca momentan efectele sale economice se vad doar pe.

Florin Citu: Dragnea, Ciolacu si PSD au pierdut primul proces cu fratii Micula

Florin Citu, desemnat premier, a afirmat ca Liviu Dragnea, Marcel Ciolacu si PSD au pierdut primul proces cu fratii Micula, in timp ce PNL a demonstrat ca se poate si a castigat cel de-al doilea proces.

Vivre Deco atrage 3,5 milioane euro prin plasamentul privat de obligatiuni intermediat de BT Capital Partners

Vivre Deco, unul dintre cei mai mari retaileri online de mobila si decoratiuni din Europa Centrala si de Est, a incheiat cu succes plasamentul privat de obligatiuni prin care a atras 3,5 milioane euro, cu scadenta in 2025 si la o dobanda de 5,25%, conform unui comunicat al Grupului Financiar Banca Transilvania.

Florin Citu ar putea fi instalat premier - surse

PNL planuia sa respinga Guvernul Citu si inca o propunere de premier, astfel incat sa ajunga la anticipate. Numai ca valul de Coronavirus pune presiune pe liberali: PSD si USR insista pentru instalarea unui guvern cu atibutii depline care sa infrunte o posibila epidemie.

Culise. Coronavirusul da peste cap planul PNL-PSD pentru anticipate. Florin Citu ar putea fi instalat premier

PNL planuia sa respinga Guvernul Citu si inca o propunere de premier, astfel incat sa ajunga la anticipate. Numai ca valul de Coronavirus pune presiune pe liberali: PSD si USR insista pentru instalarea unui guvern cu atibutii depline care sa infrunte o posibila epidemie. Drept urmare, mai multi liberali ar vrea sa puna umarul la instalarea Guvernului Citu, in ciuda opozitiei lui Orban. Klaus Iohannis e presedinte spectator.

Startup IT romanesc de 1 an, evaluat la 2 milioane Euro

Un startup IT romanesc de tehnologii din domeniul asigurarilor insurtech), fondat de 1 an, a ajuns sa valoreze 2 milioane de euro dupa ce a primit o investitie de 300. 000 de euro de la un grup de investitori privati si un fond de investitii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )