Libnet.ro
UNICEF

19:45

Florin Citu: Unele investitii au fost bugetate doar sa fie acolo, altele au fost si executate. Anul viitor, fiecare ministru va avea obiective clare, ce vor fi monitorizate trimestrial (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu: Unele investitii au fost bugetate doar sa fie acolo, altele au fost si executate. Anul viitor, fiecare ministru va avea obiective clare, ce vor fi monitorizate trimestrial (VIDEO)

Premierul Florin Citu i-a predat, joi, mandatul de ministru al Finantelor colegului sau de partid, Alexandru Nazare. Citu a vorbit mai ales despre bugetul pe anul viitor, despre digitalizare si investitii. Din no. continuă pe B1

Florin Citu, primele declaratii ca premier: Proiectul de buget o sa fie gata in prima parte a anului viitor. Tintim un deficit in jur de 7%

Premierul Florin Citu a declarat ca proiectul de buget va fi gata in prima parte a anului viitor si tintim un deficit in jur de 7%. El a adaugat ca sunt asteptate si estimarile Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza, pe care se bazeaza bugetul, pentru a avea si ceilalti indicatori macroeconomici.

Florin Citu, noul premier: Sunt constient de responsabilitatea care mi-a fost acordata, de a guverna Romania intr-o perioada atat de dificila. Multumesc, si la treaba! (VIDEO)

Florin Citu a primit increderea Parlamentului si il mai desparte doar o formalitate pana la a fi oficial noul prim-ministru al Romaniei, si anume depunerea juramantului. Liberalul a sustinut o prima.

Florin Citu, mesaj de Craciun: Va rog pe toti in aceste zile sa respectam masurile de protectie. Doar asa ne protejam pe noi si pe cei dragi noua |VIDEO

Premierul Florin Citu i-a rugat pe romani, intr-un mesaj video, sa respecte masurile de protectie in perioada Craciunului si a sarbatorilor de iarna, fiindca doar asa se pot proteja pe ei insisi si cei dragi.

Florin Citu: E vorba despre o guvernare normala, pentru toti cetatenii romani, nu doar pentru o parte si nu doar pentru corupti. Dragi romani, va fi bine!

Florin Citu, premierul desemnat sa formeze noul Guvern, sustine ca guvernarea propusa de PNL, USR-PLUS si UDMR va fi una normala. Pentru toti cetatenii romani, nu doar pentru o parte si nu doar.

Florin Citu: in programul de guvernare scrie negru pe alb, nu vor fi introduse taxe noi Statul si cetateanul trebuie sa fie pe picior de egalitate (VIDEO)

Premierul Florin Citu a reiterat ca Guvernul format de PNL, USR-PLUS si UDMR nu va introduce taxe noi. Prim-ministrul liberal a subliniat, totodata, ca statul si cetateanul trebuie sa fie pe picior de.

Secretul lui Florin Citu s-a aflat acum. Ce a putut sa ii faca propriului sau frate

Florin Citu, noul premier al Romaniei, si-a dat in judecata fratele anul trecut. Astfel ca procesul in care Florin Citu s-a judecat cu fratele sau, George, a fost inregistrat pe data de 22 iulie 2019, la Judecatoria Ramnicu-Valcea. Dar care este motivul pentru care Florin Citu si-a chemat fratele in instanta. Secretul lui Florin Citu .

Florin Citu, lovitura dura pentru Orban. Ce a dezvaluit despre el, in prima sedinta de guvern

Noul Guvern de coalitie, PNL, USR-PLUS si UDMR a fost investit ieri, in Parlament. Noul Prim-Ministru, Florin Citu si-a chemat aseara, la Palatul Victoria, subalternii pentru o prima sedinta de lucru. Numai ca, nici bine nu s-a instalat in fotoliul de premier, ca a si dat prima lovitura fostului sau sef. Conform relatarilor, fostul premier .

Guvernul Florin Citu a fost votat de Parlament

Guvernul condus de premierul desemnat Florin Citu a fost investit, miercuri, de Parlament, cu 260 de.

Florin Citu: Am vazut multe in Parlament, dar tupeu la limita nesimtirii, cum am vazut astazi, mai rar

Fostul premier PSD Sorin Grindeanu, actual senator, a lansat atacuri dure la adresa coalitiei de guvernare si a prim-ministrului desemnat Florin Citu, in plenul Parlamentului, la investirea Guvernului: Ori sunteti cei mai mincinosi si populisti dintre politicieni, ori aveti cei mai prosti economisti. Am vazut multe in Parlament, dar tupeu la limita nesimtirii, cum am vazut astazi, mai rar, a fost replica lui Citu.

Fost judecator CCR dinamiteaza programul de guvernare al lui Florin Citu

Dupa ce Antena 3 a prezentat programul de guvernare al guvernului Citu, Petre Lazaroiu, fost judecator al Curtii Constitutionale, a intrat in legatura directa la Antena 3 unde a declarat ca prioritatea era punerea de acord a legislatiilor Romaniei cu deciziile Curtii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )