Libnet.ro
UNICEF

13:30

Florin Citu: E vorba despre o guvernare normala, pentru toti cetatenii romani, nu doar pentru o parte si nu doar pentru corupti. Dragi romani, va fi bine!

B1 B1,
Florin Citu: E vorba despre o guvernare normala, pentru toti cetatenii romani, nu doar pentru o parte si nu doar pentru corupti. Dragi romani, va fi bine!

Florin Citu, premierul desemnat sa formeze noul Guvern, sustine ca guvernarea propusa de PNL, USR-PLUS si UDMR va fi una normala. Pentru toti cetatenii romani, nu doar pentru o parte si nu doar. continuă pe B1

Noul Guvern, la prima sedinta dupa investitura. Florin Citu: Sunt convins ca va fi o guvernare stabila si de lunga durata (VIDEO)

Premierul Florin Citu si ceilalti membri ai noului Guvern s-au reunit, miercuri seara, la Palatul Victoria, pentru o prima sedinta dupa momentul investiturii. Adunity_105147 Prima sedinta.

Guvern decis la ceas de seara: ce-ti promite premierul desemnat Florin Citu in programul de guvernare

Dupa zile intregi de negocieri, o perioada vazuta de multi ca o lupta pentru functii in Guvern si nu numai, coalitia de centru-dreapta a stabilit lista ministrilor. intre timp, premierul.

Adriana Bahmuteanu a facut misto de Florin Citu. Ce a postat despre el e bizar si greu de privit

Inainte de alegerile locale de anul acesta, jurnalista Adriana Bahmuteanu isi anunta candidatura la functia de primar in Sectorul 1. Bine, e clar ca nu a castigat alegerile. Dar asta nu a impiedicat-o pe Adriana Bahmuteanu sa se lege de actualii politicieni, prin postari pe retelele de socializare. Adriana Bahmuteanu face glume pe seama lui .

Bugetul pe 2021 va fi definitivat si prezentat de viitorul Guvern. Florin Citu: Ar fi oarecum necinstit ca acest Guvern sa ia o decizie pentru urmatorul

Florin Citu, ministrul Finantelor si candidatul PNL pentru functia de premier, a declarat ca bugetul de stat pentru 2021 va fi definitivat si prezentat de catre noul Guvern. Liberalul a mai sustinut ca se vor.

FLORIN CITU: Voi face tot ce este posibil pentru a avea o guvernare stabila si de lunga durata

Premierul desemnat, Florin Citu, a declarat marti ca va face tot ce este posibil pentru a avea o guvernare stabila si de lunga durata, scrie Agerpres.

FLORIN CITU: I-am transmis presedintelui ca sunt gata sa imi asum aceasta guvernare; maine seara pornim la lucru

Florin Citu, premierul propus de coalitia PNL - USR PLUS - UDMR, i-a transmis marti presedintelui Klaus Iohannis, in consultarile de la Palatul Cotroceni, ca este pregatit sa isi asume conducerea viitorului guvern,.

Florin Citu: Sunt gata sa imi asum aceasta guvernare, in acest moment dificil pentru Romania. De maine seara pornim la lucru! (VIDEO)

Florin Citu, omul propus pentru functiade premier de catre coalitia formata de PNL, USR-PLUS, si UDMR, s-a aratat pregatit sa isi asume guvernarea si sustine ca, sub conducerea sa, Guvernul va.

Coalitia de centru-dreapta discuta programul de guvernare Florin Citu: Negocieri incheiate la finante, fonduri europene si spitalizare

Florin Citu, propus ca premier in urma discutiilor dintre lideriiPNL,USR-PLUSsiUDMR, a spus ca, in urma discutiilor legate de programul de guvernare, printre capitolele de negociere.

Florin Citu: Romania are o echipa de profesionisti la guvernare, una sustinuta de o coalitie care doreste cu adevarat bunastarea tuturor cetatenilor romani (VIDEO)

Coalitia formata de PNL, USR-PLUS si UDMR doreste cu adevarat bunastarea tuturor cetatenilor romani, sustine prim-ministrul Florin Citu, care a obtinut increderea Parlamentului in sedinta de miercuri a.

Florin Citu: Va fi o guvernare stabila, pe termen lung. Sper sa avem un Guvern investit cat mai repede (VIDEO)

Florin Citu, propus premier de PNL, USR-PLUS si UDMR, si-a exprimat speranta ca vom avea un Guvern investit cat mai repede. Liberalul s-a aratat de parere ca guvernarea de coalitie va fi una.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )