Libnet.ro
UNICEF

15:15

VESTI EXCELENTE pentru ROMANI! EI vor primi 6 SALARII MEDII la iesirea la PENSIE! Este DECIZIA momentului

B1 B1,
VESTI EXCELENTE pentru ROMANI! EI vor primi 6 SALARII MEDII la iesirea la PENSIE! Este DECIZIA momentului

Vesti bune pentru acesti romani. Camera Deputatilor a adoptat un proiect legislativ conform caruia cadrele didactice din mediul rural vor primi un sprijin financiar. Statul vrea sa le ofere bani pentru a se. continuă pe B1

Se dau bani pentru romani! Cine poate primi pana la 100.000 de euro pentru deschiderea unei afaceri

Statul ofera 100. 000 de euro romanilor cu ganduri mari. Cine poate primi bani pentru deschiderea unei afaceri? 100. 000 de euro pentru romani. Cine poate primi bani pentru deschiderea unei afaceri? in Romania ultimilor ani, din ce in ce mai multi antreprenori se axeaza pe atragerea unor fonduri nerambursabile. Asadar, tot mai multe idei de afaceri .

Se majoreaza pensiile cu 40 la suta! Cand vor primi milioane de pensionari bani in plus

Pensionarii vor primi majorarea de pensie cu 40% de la 1 septembrie 2020! Declaratia apartine ministrului Muncii, Violeta Alexandru, care a spus ca sumele destinate majorarilor sunt prevazute in buget. Pensiile se vor majora cu 40 la suta de la 1 septembrie Reprezentantul Guvernului Orban a spus ca legea pensiilor este in vigoare, iar ea .

Scade varsta de pensionare! Ce romani vor putea iesi la pensie la doar 53 de ani

O noua categorie de angajati ar putea avea posibilitatea de a iesi mai repede la pensie, potrivit unei propuneri legislative care se afla in dezbaterea senatorilor. Ce romani s-ar putea bucura de nepoti mai repede? Scade varsta de pensionare Varsta de pensionare ar putea fi din nou schimbata pentru o categorie de angajati. Acestia ar .

Primarul Londrei isi declara iubirea pentru romani si ceilalti europeni, de Valentines Day

Cunoscut pentru pozitia sa anti-Brexit, primarul Londrei Sadiq Khan si-a declarat vineri, cu ocazia zilei Sfantului Valentin, iubirea pentru toti europenii care traiesc in capitala Regatului Unit, inclusiv pentru romani, carora le-a transmis Te iubesc!.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE. Vesti extraordinare pentru o zodie! Este vorba despre bani!

Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti.

Vesti bune pentru fermieri. Programul Tomata continua si in 2020

Programul Tomata. Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale informeaza ca Ajutorul de minimis pentru aplicarea programului de sustinere a produsului tomate in spatii protejatecontinua si in anul 2020.

FLORIN CITU: Planul nostru de a reduce deficitul bugetar si comunicarea transparenta au inceput sa aiba efecte pentru romani

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, sustine ca planul Guvernului de a reduce deficitul bugetar si comunicarea transparenta dau primele rezultate, intrucat scad dobanzile si creste increderea investitorilor. Agentia de rating Moody and s spune ca alegerile anticipate au un efect pozitiv pentru rating-ul de tara, a transmis Florin Citu.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )