Libnet.ro
UNICEF

00:07

Florin Georgescu, despre o eventuala numire in functia de premier: Sunt onorat de propunere. Discutiile vor avea loc dupa al doilea tur

B1 B1,
Florin Georgescu, despre o eventuala numire in functia de premier: Sunt onorat de propunere. Discutiile vor avea loc dupa al doilea tur

Viceguvernatorul BNRFlorin Georgescu, nominalizat de Victor Ponta ca posibil premier, in cazul in care liderul PSD va iesi presedinte, a spus ca discutiile privind numirea sa la conducerea Guvernului vor avea. continuă pe B1

Florin Georgescu, despre eventuala numire in functia de premier: Sunt onorat. Dar discutiile si decizia, dupa al doilea tur

Florin Georgescu, nominalizat de Victor Ponta ca posibil sef al Executivului, a declarat ca este onorat de eventuala nominalizare pentru functia de premier ca discutiile vor avea loc dupa cel de-al doilea tur al alegerilor si ca a colaborat foarte bine cu Ponta in anul 2012, cand a facut parte din Guvern .

Florin Georgescu, despre eventuala numire in functia de premier: Discutiile si decizia, dupa al doilea tur

Viceguvernatorul BNR Florin Georgescu, nominalizat de Victor Ponta ca posibil sef al Executivului, a declarat ca discutiile privind numirea in aceasta functie vor avea loc dupa cel de-al doilea tur al alegerilor si ca a colaborat foarte bine cu Victor.

Georgescu, despre eventuala numire in functia de premier: Discutiile si decizia, dupa al doilea tur

Viceguvernatorul BNR Florin Georgescu, nominalizat de Victor Ponta ca posibil sef al Executivului, a declarat, miercuri, ca discutiile privind numirea in aceasta functie vor avea loc dupa cel de-al doilea tur al alegerilor.

Florin Georgescu, una din propunerile de premier ale lui Ponta, in 2003: Sa rezolvati dosarele de la procuratura, doamna ministru!

Florin Georgescu, una dintre propunerile lui Victor Ponta pentru functia de prim-ministru este vicepresedinte al Consiliului de Administratie si prim-viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei, precum si membru in Comitetul de Supraveghere Bancara al Bancii Centrale Europene. in perioada 2003-2004, cel care ar putea sa conduca un viitor executiv exprima puncte de vedere care contraveneau independentei justitiei, potrivit stenogramelor intalnirilor de la partid ale liderilor PSD, dezvaluite in 2004 de Evenimentul Zilei.

Cine sunt Calin Popescu-Tariceanu, Florin Georgescu si George Maior, cele trei variante de prim-ministru ale lui Ponta

Victor Ponta, candidatul PSD la prezidentiale, a anuntat marti seara ca are trei variante de premier daca va castiga alegerile prezidentiale: Calin Popescu Tariceanu, Florin Georgescu si George Maior. El a anuntat insa ca cea mai buna dintre aceste variante este cea a fostului premier Tariceanu. Vezi in material profilurile celor trei.

Victor Ponta ia in calcul variantele de premier Florin Georgescu si pe George Maior

Victor Ponta ia in calcul si variante de premier tehnocrat, pe viceguvernatorul BNR Florin Georgescu, daca vor fi probleme de ordin economic sau fiscal, sau pe George Maior, directorul SRI, daca vor fi probleme de securitate.

Surse: Florin Georgescu, printre variantele de premier propuse de Ponta

Primul viceguvernator BNR Florin Georgescu s-ar afla pe lista cu cele trei propuneri de premier ale lui Victor Ponta, sustin surse oficiale citate de postul B1 TV. Ponta a anuntat ca marti va prezenta propunerile pent.

Victor Ponta: Principala propunere pentru postul de premier este Tariceanu. Mai luam in calcul variantele Florin Georgescu si George Maior

Premierul Victor Ponta a spus, marti, ca principala sa optiune pentru postul de premier, in cazul in care va fi ales presedintele tarii, este Calin Popescu Tariceanu. Am propus si consider ca fiind cea mai.

Victor Ponta: Principala propunere pentru postul de premier este Tariceanu. Mai luam in calcul variantele Florin Georgescu si George Maior (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a spus, marti, ca principala sa optiune pentru postul de premier, in cazul in care va fi ales presedintele tarii, este Calin Popescu Tariceanu. Am propus si consider ca fiind cea mai.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )