Libnet.ro
UNICEF

22:00

Florin Iordache, autorul OUG 13: Noi nu ciopartim justitia, noi o imbunatatim

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Florin Iordache, autorul OUG 13: Noi nu ciopartim justitia, noi o imbunatatim

Deputatul PSD Florin Iordache, autorul celebrei OUG 13, nu intelege de ce presedintele Klaus Iohannis este nemultumit de modificarea legilor justitiei, precizand ca propunerile imbunatatesc legislatia in domeniu. continuă pe Wall-Street Ro

Autorul OUG 13, replica pentru Iohannis: Noi nu ciopartim, noi imbunatatim

Deputatul PSD Florin Iordache a respins, joi, toate criticile aduse de presedintele Klaus Iohannis referitoare la modificarea legilor justitiei, subliniind ca propunerile imbunatatesc legislatia in domeniu si sunt promovate printr-o procedura parlamentara normala. Mai mult, acesta a spus ca deputatii si senatorii imbunatatesc legea, nu o ciopartesc.

Florin Iordache: Un prag modic la abuzul in serviciu, undeva la 19.000 de lei, nu va deranja pe nimeni

Fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, autorul OUG 13, a declarat, marti, ca un prag pentru abuzul in serviciu undeva la 19. 000 de lei nu va deranja pe nimeni.

Cum are grija Florin Iordache sa il scape pe Dragnea de proces: Metoda prin care se reinvie OUG 13

Legile privind justitia au ajuns in Parlament la Comisia Speciala de modificare a codurilor penale, conduse de nimeni altul decat Florin Iordache, ministrul Justitiei care a intocmit celebra.

Florin Iordache: Cred ca un prag modic la abuzul in serviciu, undeva la 19.000 de lei, nu va deranja pe nimeni

Deputatul PSD Florin Iordache, autorul celebrei OUG 13 care a declansat cele mai ample proteste de strada din Romania dupa Revolutie, a declarat marti ca un prag pentru abuzul in serviciu undeva la 19. 000 de lei nu va deranja pe nimeni.

Florin Iordache: Cred ca un prag modic la abuzul in serviciu, undeva la 19.000 de lei, nu va deranja pe nimeni. Pragul e mai mic decat abuzul reclamat de DNA in dosarul lui Liviu Dragnea

Deputatul PSD Florin Iordache, autorul celebrei OUG 13 care a declansat cele mai ample proteste de strada din Romania dupa Revolutie, a declarat marti ca un prag pentru abuzul in serviciu undeva la 19. 000 de lei nu va deranja pe nimeni.

Dragnea l-a atentionat pe Florin Iordache sa tina cont de pozitiile sale in legatura cu procedura de numire a procurorilor sefi

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dagnea, seful PSD, a declarat, marti, ca l-a avertizat pe Florin Iordache sa tina cont de pozitia sa privind procedura de numire a procurorilor sefi.

Nou scandal din cauza pragului pentru abuzul in serviciu. Florin Iordache: Avem 16 variante. Ce mai mare suma pentru prag este 100.000 de euro

Este din nou scandal din cauza pragului pentru abuzul in serviciu pe care parlamentarii trebuie sa-l stabileasca, dupa decizia foarte clara a Curtii Constitutionale. Dupa ce ieri Florin Iordache,.

Ce prag pentru abuzul in serviciu vor sa puna parlamentarii. Florin Iordache: Eu cred ca nu va deranja pe nimeni

Pragul pentru abuzul in serviciu ar putea fi stabilit la suma de 19. 000 de lei, a anuntat Florin Iordache, presedintele comisiei speciale din Parlament. Acel prag care suscita foarte mare interes a.

Florin Iordache, PSD: Un prag modic, de 19.000 lei, la abuzul in serviciu cred ca nu va deranja pe nimeni

Adoptarea unui prag modic la abuzul in serviciu, propus de Asociatia Magistratilor, vizand zece salarii, respectiv 19. 000 de lei, cred ca nu va deranja pe nimeni, a precizat, marti, deputatul PSD Florin Iordache.

Legile Justitiei, asumate in Parlament in regim de urgenta de Iordache, Nicolicea, Serban Nicolae si Robert Cazanciuc / Initiativa nu mai elimina presedintele din numirea procurorilor sefi

Proiectele pentru modificarea legilor Justitiei au ajuns marti la Parlament, acolo unde vor fi dezbatute in regim de urgenta, fiind asumate ca initiativa parlamentara, iar printre semnatari se numara fostul ministru al Justitiei Florin Iordache autorul celebrei OUG 13), presedintele comisiei juridice din Camera Deputatilor Eugen Nicolicea, fostul presedinte al Comisiei juridice a Senatului, Serban Nicolae, dar si Robert Cazanciuc, anunta Euractiv. ro. Florin Iordache: Cred ca un prag modic la abuzul in serviciu, undeva la 19. 000 de lei, nu va deranja pe nimeni. Pragul e mai mic decat abuzul reclamat de DNA in dosarul lui Liviu Dragnea.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )